Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova Sosyete Pazarı’nda esnaf ve vatandaş bütçesinin derdine düştü

Her Pazartesi Yalova’nın Çiftlikköy ilçesinde faaliyet gösteren Sosyete Pazarı’nda bu hafta da kalabalık devam etti. Vatandaşların başlıca giyim olmak üzere her türlü ihtiyacını karşılamak için hizmet veren Sosyete Pazarı’nda tüketiciler kışlık ürünlerine yönelmeye başladı.

Haber Giriş Tarihi: 17.10.2023 12:50
Haber Güncellenme Tarihi: 17.10.2023 12:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
Yalova Sosyete Pazarı’nda esnaf ve vatandaş bütçesinin derdine düştü

Pazartesi günleri kurulan ve Yalovalılar tarafından yoğun ilgi gören Çiftlikköy Sosyete Pazarı, giysi, ayakkabı, terlik, iç çamaşırı başta olmak üzere birçok ürünü tezgahlarında bulundurarak müşterilerin ilgisini çekmeye devam ediyor. Ürünlerin fiyatlarını değerlendiren bir vatandaş ise, “Havaların soğumasından dolayı artık kışlık ürünlerine yöneliyoruz. Özellikle mont, eşofman takımı, çorap ve ayakkabılara bakıyorum. Burası dışarıdaki birçok mağazaya göre bize daha cazip geliyor hiç değilse ihtiyacımızı karşılamak için pazardan birkaç parça giysi alabiliyorum. Montların fiyatlarına da baktım mağazadaki fiyatlara göre bana normal geldi. En azından ihtiyaçlarımı karşılayabilecek kadar alışveriş yapmaya çalışıyorum” dedi.

“Vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamasını istiyoruz”

Pazarda kalabalığın sıcak havalara göre azaldığına dikkat çeken bir esnaf, yalovahayat.com’a yaptığı açıklamada, “Özellikle kıyafet herkes için olmazsa olmaz bir ihtiyaç. Bizler burada esnaf olarak vatandaşları gözlemliyoruz gelen müşterilerimiz bütün tezgahları karış karış geziyor çünkü neyi alacaksa onu bütçesine göre ayarlamak zorunda. Vatandaşların bizden daha çok alışveriş yapabilmesi için tezgahlardaki fiyatlar konusunda esneklik sağlamaya özen gösteriyoruz. Biz esnaflar olarak vatandaşların kolaylıkla ihtiyaçlarını karşılamasını istiyoruz, biz de o zaman daha rahat ederiz” açıklamasında bulundu.

Sosyete Pazarı, kış sezonuna hazırlıklarını sürdürmeye devam ederken vatandaşlar da dışarıdaki birçok yere göre bütçesini ayarlamaya çalışıyor. Çiftlikköy ilçesinde her pazartesi hizmet veren Sosyete Pazarı esnafı kış sezonunun rahat bir şekilde geçmesini temenni etti.

M. Tunç Tanrıverdi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.