Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova Sosyete Pazarı esnafı: “Alım gücü talebi karşılamaya yetmiyor”

Her Pazartesi Yalova’nın Çiftlikköy ilçesinde hizmet veren sosyete pazarı, birbirinden çeşitli giyim ürünleriyle vatandaşların dikkatini çekmeye devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 25.09.2023 13:15
Haber Güncellenme Tarihi: 25.09.2023 13:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
Yalova Sosyete Pazarı esnafı: “Alım gücü talebi karşılamaya yetmiyor”

Yaz mevsiminin sona ermesiyle birlikte giyim ürünlerine gelen zamların ardından, vatandaş elindeki imkanlara göre alışveriş yapabiliyor. Her Pazartesi günü kurulan Çiftlikköy Sosyete Pazarı, başta çeşit çeşit kıyafetler olmak üzere diğer ürünlerle birlikte vatandaşların her türlü ihtiyacını karşılamaya çalışıyor. Sosyete Pazarı’nda, elbise 100-250 TL, uzun elbiseler 400 TL, tunik 230 TL, penye 200 TL üzerinden satılırken kadın pijama takımı 130-250 TL ve erkek eşofman takımı 850 TL’den fiyatlarla tezgahlarda sunuluyor. Ayrıca erkek pantolonları 450-750 TL, kadın pantolonları 300 TL, çanta 100-150 TL ve terlikler 40-60 TL aralığında seyrediyor.

“Burada bile fiyatlar çok yüksek”

Sosyete Pazarı’nda bütçesine göre hareket etmeye çalışan bir vatandaş yaptığı açıklamada, “Yaz mevsiminin bitmesiyle kendime uygun pantolon bakıyorum ama burada bile fiyatlar çok yükselmiş. Sezon sonu geldiği için en azından burada bir şeyler alayım istedim. Hesabıma göre hareket etmek zorunda olduğum için istediğim gibi rahat alışveriş yaptığımı pek söyleyemeyeceğim” dedi.

“İlgi her zaman var”

Pazarda tezgahı bulunan bir esnaf ise şu ifadeleri kullandı, “Yaz sezonu bitti. Havaların hala sıcak olmasından dolayı yazlık elbiselere olan talep devam ediyor. Müşterilerin ürünlere her zaman ilgisi var bizler de esnaf olarak daha çok satış yapmak istiyoruz. Ürünlere talep her zaman çok fazla olsa da alım gücünün taleple aynı doğrultuda olması gerekiyor ki biz de ona göre satış yapalım” diye konuştu.

M. Tunç Tanrıverdi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.