Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova Sosyete Pazarı bu hafta da doldu taştı

Her hafta pazartesi günü, Yalova’nın Çiftlikköy İlçesi’nde kurulan Sosyete Pazarı, vatandaşlar tarafından yoğun ilgi görmeye devam ediyor. Yalovalıların gözde alışveriş mekanlarından olan pazar, bu hafta da ziyaretçi akınına uğradı ve adeta doldu taştı.

Haber Giriş Tarihi: 14.10.2024 13:32
Haber Güncellenme Tarihi: 14.10.2024 13:41
Kaynak: YALOVA HAYAT
Yalova Sosyete Pazarı bu hafta da doldu taştı

Her hafta pazartesi günü Yalova’nın Çiftlikköy İlçesi’nde kurulan Sosyete Pazarı, bu hafta da ziyaretçileriyle dolup taştı. Yalovalıların gözde alışveriş mekanlarından biri haline gelen bu pazar, çeşitli ürünleriyle ve uygun fiyatlarıyla giyim ürünleri arayanlara hitap ediyor. Pazarın girişinde uzun kuyruklar oluşturan vatandaşlar hem ürünleri inceliyor hem de ihtiyaçları doğrultusunda fiyatları araştırıyor. Elektronik ürünlerden tekstil ürünlerine kadar geniş bir yelpazede alışveriş yapma imkanı bulan vatandaşlar bu hafta en çok sweatshirtlere ilgi gösterdi. Pazarın esnafı da bu yoğun ilgiden dolayı oldukça memnun. Birçok satıcı, ürünlerinin kalitesi ve çeşitliliği ile müşterilerinin beklentilerini karşıladığını belirtti. Pazarın popülaritesi günden güne giderek artarken, önümüzdeki haftalarda da bu yoğun ilginin devam etmesi bekleniyor. Ziyaretçiler, pazarın sunduğu çeşitlilik ve sıcak atmosferi sayesinde her hafta yeni bir deneyim yaşamanın keyfini sürüyor.

"Burada geçen zamanı çok seviyorum’’

Pazarın kalabalığı arasında görüşme şansı bulduğumuz vatandaşlar, Sosyete Pazarı hakkında düşüncelerini paylaştı. Yalova’da yaşayan Emine Hanım, “Her pazartesi buraya geliyorum. Hem ihtiyaçlarıma göre alışverişimi yapıyorum hem de arkadaşlarımla buluşuyorum, çay içip sohbet ediyoruz. Burada geçen zamanı çok seviyorum,” dedi.

"Dünya para ödemeye gerek yok’’

Pazara alışverişe gelen bir başka vatandaş ise, mağazalarda fiyatların günden güne arttığını ve dar gelirlinin bu ürünleri almak için zorlandığını ifade etti. Sosyete Pazarı’nın düşük gelirli vatandaşlar için bulunmaz bir nimet olduğunu ifade eden vatandaş sözlerinde, ‘’Valla iki hafta da bir geliyorum ne var ne yok diye inceliyorum. Asgari ücretle çalışan birisi olarak açık konuşayım giyim ihtiyacımın çoğunu buradan karşılıyorum. Devir eskisi gibi değil malum bir şey alırken iki kere değil on kere düşünür olduk. Burada en azından mağazalara oranla uygun ürünler bulma şansı elde ediyoruz, gidip de aynı tarz ürünlere dünya para ödemeye gerek yok’’ ifadelerine yer verdi.

"Onların mutluluğu biz aileler için her şeyin önünde geliyor’’

Bu hafta pazara çocuğu ile birlikte gelen başka bir vatandaş ise pazarı şöyle değerlendirdi, “Ben genelde bu pazara giyim için geliyorum. Markalı ürünleri uygun fiyatlarla bulabiliyorum. Pazarın giyim tezgahları çok renkli ve canlı. Çocuklarım için de güzel elbiseler buldum. Hem bütçemi zorlamadım hem de çocuklarıma güzel kıyafetler almanın mutluluğunu yaşıyorum. Bizler yine belli bir yaşa gelmiş insanlarız, ancak çocuklarımıza yok demek gerçekten üzücü olabiliyor. Onların mutluluğu biz aileler için her şeyin önünde geliyor.’’

Murat Can Aytemur

Kaynak: YALOVA HAYAT

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.