Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova SGK’dan anlaşmalı işletmelerde emeklilere özel indirimler!

Yalova Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü tarafından 2024 Emekliler Yılı kapsamında emeklilere daha iyi hizmet verebilmek adına il bazında otelden kasaba kadar birçok işletme ile yüzde 30’a varan indirim anlaşmaları yapıldı.

Haber Giriş Tarihi: 12.07.2024 12:49
Haber Güncellenme Tarihi: 12.07.2024 12:49
Kaynak: Serap Polat
https://www.yalovahayat.com/
Yalova SGK’dan anlaşmalı işletmelerde emeklilere özel indirimler!

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) tarafından emeklilere yönelik yeni hizmetlerin duyurulması için oluşturulan "emekliler.gov.tr" internet sitesi erişime açıldı. Sadece emekli vatandaşlar için erişime açılan emekliler.gov.tr web sitesinde emeklileri ilgilendiren tüm haberler, etkinlikler, projeler, indirimler ve uygulamalara yer veriliyor. SGK'nın sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda "emekliler.gov.tr" internet sitesi üzerinden dijital kimlik kartı oluşturan emekli vatandaşlar kimlik kartındaki QR kod ile özel indirimlerden yararlanabiliyor.

Yüzde 10 ile yüzde 30 arası indirim uygulanacak

Yalova’da ise ülke genlinden farklı olarak Yalova Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü tarafından 2024 Emekliler Yılı kapsamında emeklilere daha iyi hizmet verebilmek adına il bazında indirim anlaşmaları yapıldı. Anlaşmalı otel, restoran, kafe ve hastanelerde geçerli olan indirim oranları yüzde 10 ile 30 arasında değişiyor. 

31 Aralık 2024 tarihine kadar geçerli olan indirime dahil olan işletmeler: Black Bırd Thermal Hotel yüzde 30 indirim, Mer-Tur Hotel yüzde 25 indirim, V Dent Diş Kliniği yüzde 20 indirim, Vizyon Optik yüzde 20 indirim, Yalova Rivay Et yüzde 15 indirim, Osmanlı Baklavaları yüzde 10 indirim, Elegance Resort Otel yüzde 10 indirim, Mersinli Ciğerci Yusuf yüzde 10 indirim, Kulis Kafe yüzde 10 indirim, Hotel Vela Verde yüzde 10 indirim, Maxwell Resort Hotel yüzde 15-25 indirim ve Lova Hotel yüzde 10-15 indirim olarak belirlendi.

Serap Polat

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.