Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova Sağlık-Sen'den Filistin'e destek, Siyonizme lanet

Sağlık-Sen Yalova Şubesi, Cevdet Aydın Parkı’nda düzenlediği basın açıklamasıyla İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırılarını ve ablukasını kınadı. Şube Başkanı Halil İbrahim Özer, “Bugün Türkiye genelinde Siyonist İsrail’in yaptığı soykırımı lanetlemek, Filistinli kardeşlerimizin yanında olduğumuzu göstermek için alanlardayız” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 15.10.2023 10:02
Haber Güncellenme Tarihi: 15.10.2023 10:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
Yalova Sağlık-Sen'den Filistin'e destek, Siyonizme lanet

Sağlık-Sen Yalova Şubesi, Cevdet Aydın Parkı’nda “Filistine Destek, Siyonizme Lanet Basın Açıklaması” gerçekleştirdi. Yoğun bir katılımla gerçekleştirilen açıklamada İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırıları ve ablukası sloganlarla ve dualarla lanetlendi. Açıklamayı Sağlık-Sen Yalova Şube Başkanı Halil İbrahim Özer yaptı. Özer, “Bugün Türkiye genelinde Siyonist İsrail’in yaptığı soykırımı lanetlemek, Filistinli kardeşlerimizin yanında olduğumuzu göstermek için alanlardayız. Aynı anda Ankara’da büyük bir mitingle Siyonist katliamı lanetliyor, bütün Türkiye’den ses veriyoruz” dedi.
“Zulmün olduğu yerde tarafsızlık namussuzluktur” diyerek Siyonizme karşı onurluca direnen kardeşlerine omuz vermek, kutlu direnişi selamlamak için burada olduklarını belirten Özer, “İnsanlık nerede? Onur nerede? Bugün Filistin’de can pazarı kurulmuş… Gazze’de çocuklar ölüyor! Gazze’de kadınlar ölüyor! Gazze’de ihtiyarlar ölüyor! Gazze’de insanlık ölüyor!” diye konuştu.
İsrail’in bir terör örgütü olduğunu ve emperyalizm tarafından desteklendiğini vurgulayan Sağlık-Sen Yalova Şube Başkanı Halil İbrahim Özer, “İsrail’e giden ABD dışişleri bakanı, ‘Ben buraya ABD dışişleri bakanı olarak değil bir Yahudi olarak geldim’ diyerek bu din savaşı sözüne de destek vermiş oluyor. Ve kendisi de bir katliam üzerine kurulmuş ABD ve İngiltere bu kanlı rejime destek olması için uçak gemileri gönderiyor.

Fransa, Almanya başta olmak üzere AB başkentlerinden de soykırıma destek açıklamaları geliyor peş peşe” ifadelerini kullandı.
Özer, konuşmasını da şu sözlerle tamaladı: “Bizim tarafımız belli: Biz postallarıyla adaleti ezenlerin değil… Filistinli kardeşlerimizin yanındayız. Biz, Filistin’in haklı davasının yanındayız. Çünkü biz, insanız… Ve insanlık, adaleti tutup kaldıracak… Zalimden hesap soracak. Onun için zulümden korkmayacağız. Onun için bir kere daha haykırıyoruz: İsrail soykırımcı bir terör örgütüdür. İsrail, -kan ve irinden beslenen bu terör şebekesi- elbette yerle yeksan olacak. Kahrolsun İsrail… Kahrolsun İsrail’i destekleyen emperyalizm… Yaşasın adalet… Yaşasın insanlık… Yaşasın özgür Filistin.”
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.