Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova polisinden ‘Huzur Operasyonu’: 71 aranan şahıs yakalandı

Yalova İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 20 Temmuz - 5 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirdiği, ‘Huzur Operasyonu’ kapsamında haklarında kesinleşmiş ceza ve araması bulunan 71 şahsı yakaladı

Haber Giriş Tarihi: 07.08.2024 12:04
Haber Güncellenme Tarihi: 07.08.2024 12:04
Kaynak: YALOVA HAYAT
Yalova polisinden ‘Huzur Operasyonu’: 71 aranan şahıs yakalandı

Yalova Emniyet Müdürlüğü ilde huzur ve güvenin sağlanması amacıyla çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Bu çerçevede gerçekleştirilen Huzur Operasyonu ile çeşitli suçlardan haklarında kesinleşmiş hapis cezası bulunan ve aranan kişiler de yakalandı. 20 Temmuz-05 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilen operasyonlarda, hırsızlık, kasten yaralama, dolandırıcılık, uyuşturucu ticareti, yağma, cinsel suçlar gibi çeşitli suçlardan aranan ve aralarında haklarında 5 yıla kadar kesinleşmiş ceza bulunan 19 kişi, haklarında 5 ila 10 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan 7 kişi ile haklarında 10 ila 20 yıl arasında değişen oranda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 4 kişi ekipler tarafından yakalanarak cezaevine teslim edildiler.

Operasyonla ilgili olarak Yalova İl Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada ise, "Toplumumuzun huzur ve güvenliği için çalışmalarımız aralıksız devam edecek. Adli mercilerce hakkında yakalama kararı bulunan herkes yakalanacaktır” denildi.

Kaynak: YALOVA HAYAT

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.