Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova polisi uyuşturucu tacirlerinin peşini bırakmıyor! 56 şüpheli hakkında işlem yapıldı

Yalova Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu madde ticareti ve kullanımına yönelik operasyonlarını hız kesmeden sürdürüyor. Son bir hafta içinde gerçekleştirilen operasyonlarda 56 şüpheli yakalandı

Haber Giriş Tarihi: 12.09.2024 13:04
Haber Güncellenme Tarihi: 12.09.2024 13:05
Kaynak: YALOVA HAYAT
Yalova polisi uyuşturucu tacirlerinin peşini bırakmıyor! 56 şüpheli hakkında işlem yapıldı

Yalova Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotim ekipleri, il genelinde uyuşturucu madde ticareti yapmak ve kullanmak amacıyla uyuşturucu madde satın alma suçlarına karışan şahısların tespit edilmesi ve yakalanması için operasyonlarını sürdürüyor. 02- 09 Eylül 2024 tarihleri arasında yapılan operasyonlar neticesinde 56 olayda 56 şüpheli hakkında adli işlem yapıldı.

Operasyonlarda, ‘Uyuşturucu Madde İmal ve Ticareti Yapmak’ suçundan 2 ayrı olayda 2 şüpheli hakkında işlem gerçekleştirildi. Ö.Ö. isimli şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderilirken, C.A. isimli şüpheli hakkında ise adli kontrol şartı tedbir kararı uygulandı. Ayrıca, ‘Kullanmak İçin Uyuşturucu Madde Satın Almak’ suçundan tespit edilen 54 ayrı olayda 54 şüpheli hakkında adli işlem gerçekleştirildi.

Operasyonlarda ele geçirilen maddeler arasında 61 parça halinde 333,88 gram sentetik kannabinoid, 8,06 gram esrar, 0,25 gram metamfetamin, 7 adet sentetik ecza grubu tablet ve 4 adet uyuşturucu madde kullanımına yarayan cam aparat bulundu.

Yalova Emniyet Müdürlüğü, halkın huzur ve güvenliğini sağlamak amacıyla uyuşturucu madde suçları başta olmak üzere, suç ve suçlularla mücadelesini aralıksız ve kararlılıkla sürdüreceğini bildirdi.

Kaynak: YALOVA HAYAT

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.