Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova Özel Atakent Hastanesi Yeşil Yalova FK’nın sağlık sponsoru oldu

Spora ve sporcuya verdiği destek ile tanınan Yalova Özel Atakent Hastanesi, 2024-2025 sezonu için Yeşil Yalova FK’ya sağlık sponsoru oldu.

Haber Giriş Tarihi: 20.09.2024 06:18
Haber Güncellenme Tarihi: 19.09.2024 15:45
Kaynak: Murat Can Aytemur
Yalova Özel Atakent Hastanesi Yeşil Yalova FK’nın sağlık sponsoru oldu

Yalova Özel Atakent Hastanesi, spor ve sporcuya verdiği destekle öne çıkan bir kuruluş olarak, 2024-2025 sezonu için Yeşil Yalova FK'nın sağlık sponsoru oldu. Bu iş birliği, kulübün sağlık hizmetlerine erişimini kolaylaştıracak ve sporcuların sağlık durumlarını yakından takip etmesine yardımcı olacak. Hastane yetkilileri, sporcu sağlığının önemine vurgu yaparak, “Yalova Özel Atakent Hastanesi olarak, sporun ve sporcuların her zaman destekçisi olduğumuzu gururla duyuruyoruz. Yeşil Yalova Futbol Kulübü ile imzaladığımız sponsorluk anlaşmasıyla, kulüp oyuncularına sağlık desteği sunarak, onların başarılarına katkıda bulunmayı hedefliyoruz. Sağlıklı günler dileriz” ifadelerine yer verdi.

Sporcuların sağlık ve performanslarını en üst düzeye çıkarmayı hedefleyen bu sponsorluk anlaşması sonrasında, Yeşil Yalova FK yönetimi, bu önemli destekten dolayı Yalova Özel Atakent Hastanesi'ne teşekkür etti.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.