Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova OSB ve Teknopark standına Teknofest'te büyük ilgi

Teknofest’te Yalova Makine İhtisas Organize Sanayi Bölgesi ve Yalova Teknopark stantları büyük ilgi gördü. Stantları ziyaret edenler arasında TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal da vardı. Mandal, Yalova OSB ve Yalova Üniversitesi yetkilileriyle bir araya gelerek çalışmalar hakkında bilgi aldı ve desteklerini ifade etti

Haber Giriş Tarihi: 05.09.2023 09:28
Haber Güncellenme Tarihi: 05.09.2023 09:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
Yalova OSB ve Teknopark standına Teknofest'te büyük ilgi

Yalova Makine İhtisas Organize Sanayi Bölgesi ve Yalova Teknopark, Ankara’da Teknofest’te açtıkları stantla gençlerin ilgisini çekti. Stantta, Yalova OSB’nin makine sektörüne yönelik projeleri ve Yalova Teknopark’ın teknoloji geliştirme faaliyetleri tanıtıldı.

İlginizi Çekebilir... Yalova Makine İhtisas Organize Sanayi Bölgesi TEKNOFEST 2023'e damga vurdu

Stantları ziyaret eden TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal, Yalova OSB ve Yalova Üniversitesi yetkilileri ile görüştü. Mandal, Yalova OSB ve Yalova Teknopark’ı çalışmalarından dolayı kutladı ve TÜBİTAK tarafından sağlanan desteklerden bahsetti.

Yalova OSB Yönetim Kurulu Başkanı Direnç Özdemir ise sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Teknofest bünyesinde açtığımız stant gençlerden yoğun bir ilgi gördü. Bu bizleri çok mutlu etti. Bizi ziyaretleri ile şereflendiren ve mutlu eden Prof. Dr. Sayın Hasan Mandal’a çalışmalarımız hakkında bilgiler verdik. Kendisine ve Teknofest boyunca standımıza büyük ilgi gösteren tüm ziyaretçilerimize çok teşekkür ediyoruz” dedi.
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.