Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova okul kıyafetleri ücreti belli oldu mu? Yalova'da okul kıyafetleri zamlandı mı? Yalova'da okul kıyafeti ne kadar?

2023-2024 eğitim ve öğretim yılının başlamasına çok az zaman kalan bu günlerde okul için forma ve kıyafetler, tezgahlarda yerini aldı. Bu yıl bir öğrencinin yukarıdan aşağı okul üniforması maaliyeti ortalama bin lirayı buldu.

Haber Giriş Tarihi: 11.08.2023 11:47
Haber Güncellenme Tarihi: 11.08.2023 11:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
Yalova okul kıyafetleri ücreti belli oldu mu? Yalova'da okul kıyafetleri zamlandı mı? Yalova'da okul kıyafeti ne kadar?

2023-2024 eğitim ve öğretim yılının başlamasına çok az zaman kalan  bu günlerde okul için forma ve kıyafetler, tezgahlarda yerini aldı. Bu yıl bir öğrencinin yukarıdan aşağı okul üniforması maaliyeti ortalama bin lirayı buldu.

  2023/2024 Eğitim ve Öğretim yılına  hızla yaklaşırken bu doğrultuda Yalova İli'nin okul forma ve kıyafetleri konusundaki en tecrübeli satış noktalarından birisi olan Sümeray Giyim okul sezonu hazırlıklarını tamamlayarak müşterilerini beklemeye başladı.

  Her sektörde olduğu gibi  kendilerinin de ülkede yaşanan zamlar, vergi ve maliyet artışlarından etkilendiklerini ifade eden Sümeray işletmecisi  Süleyman İnce, “Okul forma ve kıyafetlerinin fiyatları geçen seneye oranla bu yıl arttı. lakin biz üretimimizin yüzde 70’ini kendimiz yaptığımız için maliyet artışını fiyatlara minimumda yansıttık. Ayrıca fiyat artışını mümkün olan en aşağı seviyelere çekerek eğitime ve halkımıza katkı sunmak da istedik. Geçen sene baştan ayağa 800-850 TL’ye giyinen öğrencilerimiz bu yıl bin TL civarında bir fiyata kıyafet ve formalarını alabilecekler” dedi.

 

Vatandaşlara uyarıda bulunan Süleyman İnce; ''Sezon öncesi yoğunluk olacağı için ihtiyaçlarınızı son güne bırakmanızı tavsiye etmiyoruz, çünkü öğrenci kardeşlerimizin ve ailelerinin mağdur olmasını istemeyiz'' diye ekledi.

Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.