Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova’nın tanınmış Esnafı Oktay İlhan istifa etti

Yalova’nın tanınan esnaflarından Yalova Esnaf ve Sanatkarlar Odası Yönetim Kurulu Üyesi Oktay İlhan, önemli açıklamalarda bulundu. İlhan sözlerinde, yönetim kurulu üyeliğinden istifa ettiğini duyurdu ve gerekçelerini açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 20.09.2024 13:52
Haber Güncellenme Tarihi: 20.09.2024 13:55
Kaynak: Murat Can Aytemur
Yalova’nın tanınmış Esnafı Oktay İlhan istifa etti

Yalova Esnaf ve Sanatkarlar Odası Yönetim Kurulu Üyesi Oktay İlhan, odanın yönetiminde yaşanan uygulamalarla ilgili bazı eleştirilerde bulundu. İlhan, yola çıkarken belirlenen ilkelerin dışına çıkıldığını vurgulayarak, bu durumun kendisini yönetim kurulu üyeliğinden istifaya ittiğini açıkladı.

“Yalnız yürümek isteyenleri yalnız bırakmak gerekiyor’’

İstifasını açıklayan Oktay İlhan tarafından konu ile alakalı yapılan açıklamada, ‘’13 Şubat 2022 tarihinde mevcut başkanın teklifiyle ve mevcut başkana Yalovalı esnaf büyüklerimizin önerileriyle birlikte bir seçim sürecine girdik. Ekip arkadaşlarımızla birlikte yoğun bir şekilde esnaf ziyaretleri gerçekleştirerek ve sıkmadık el bırakmayarak bu seçim sürecini ekip arkadaşlarımızla birlikte başarılı bir şekilde tamamladık. Fakat bugün geldiğimiz süreçte yola çıktığımız ilkeler doğrultusunda ilerlenmediğini, seçimin ekip çalışmasıyla kazanıldığı halde bugün tek kişinin kararlarıyla yol alındığını görmekteyim. Bu sebeple yalnız yürümek isteyenleri yalnız bırakmak gerektiğinden dolayı 20.09.2024 tarihi itibarıyla Esnaf ve Sanatkarlar Odası Yönetim kuruluna istifa dilekçemi vermiş bulunmaktayım. Yalova bizim Şehrimiz. Önümüzdeki süreçlerde planlarım hakkında da kamuoyunu bilgilendireceğim’’ ifadelerine yer verildi. Oktay İlhan’ın istifası, Yalova’daki esnaf camiasında büyük yankı uyandırırken, aynı zamanda da yönetim kurulu içerisindeki mevcut dinamiklerin sorgulanmasına neden oldu.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.