Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova'nın Sultanları ilk Play-Off mücadelesine yarın çıkıyor

Yalova'nın Sultanları ilk Play-Off mücadelesine yarın çıkıyor

Haber Giriş Tarihi: 15.02.2024 10:54
Haber Güncellenme Tarihi: 15.02.2024 10:54
Kaynak: Yalova Hayat
https://www.yalovahayat.com/
Yalova'nın Sultanları ilk Play-Off mücadelesine yarın çıkıyor

Semt 77 Yalovaspor Kadın Voleybol Takımı, Türkiye 2.Lig Kadınlar Voleybol 9.Grubu, 25 puanla 2.sırada tamamlayarak adını Play-Off’lara yazdırmıştı. Ligde gösterdiği başarılı performansı Play-Off’larda da göstererek adını yarı finale yazdırmak isteyen Yalova’nın Sultanları ilk maçında Eczacıbaşı II ile mücadele edecek.

Her iki takımın geçmiş performansına baktığımız zaman, Eczacıbaşı II’nin 2.Lig Kadınlar Voleybol Ligi 1.Grup’ta çıkmış olduğu 20 maçın 20’sini de kazanarak sezonu namağlup olarak kapattığını görmekteyiz, Semt 77 Yalovaspor Voleybol Takımı’nın ise 9.Grup’ta çıktığı 12 maçın 9’unu galibiyetle, 3’ünü ise mağlubiyetle sonuçlandırarak grubu 2.sırada tamamladığını görüyoruz. Eczacıbaşı son 5 maçın 5’ini de kazanırken temsilcilerimiz ise son beş maçta 4 kez galip geldi ve 1 defa da mağlubiyet yaşadı.

Başarılar Yalova

Yalova Halkı’nın sabırsızlıkla beklediği maç için beklenen gün geldi, voleybolseverler nefesini tuttu ve maç saatini bekliyor. Play-Off takviminde belirtildiği üzere maç Eskişehir’de gerçekleşecek ve Yalova için çeyrek final mücadelelerinde ilk basamak olan Eczacıbaşı II mücadelesi, 16 Şubat Cuma günü saatler 12.00’ı gösterdiğinde başlayacak. Yalova galibiyete odaklandı, hazırlıklar tamamlandı. Takımda moraller yerinde ve maça odaklandıkları görülmekte.

Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.