Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova Minibüsçüler Odası Başkanı Erhan Baş nihayet patladı; “Fazla para kazanmak için zam yapmıyoruz”

Yalova Minibüsçüler Odası Başkanı Erhan Baş kısa bir süre önce yapılan zamla ilgili açıklama yaptı. Baş, “Fazla para kazanmak için zam yapmıyoruz” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 19.02.2024 15:15
Haber Güncellenme Tarihi: 19.02.2024 15:15
Kaynak: Yalova Hayat
https://www.yalovahayat.com/
Yalova Minibüsçüler Odası Başkanı Erhan Baş nihayet patladı; “Fazla para kazanmak için zam yapmıyoruz”

Yalova’da minibüs indi-bindi ve öğrenci taşıma ücretlerine yapılan zamla ilgili ilk defa konuşan Yalova Minibüsçüler Odası Başkanı Erhan Baş, artan masrafları karşılayacak kadar zam yaptıklarını ifade etti. Baş açıklamasında, “Öncelikle halkımızın şunu bilmesi lazım ki; biz fazla para kazanmak için zam yapmıyoruz. Biz şu anda normal bir vatandaş gibi mal sahiplerinin ve şoförlerimizin evlerini geçindirebilecekleri kadar zam yapıyoruz.

Bundan önce böyle değildi. Artık iyi kazançlarımız iyi değil. Zamlarla da iyi değil. Yaptığımız zam öğrenciye yüzde 30,  tama yüzde 15’lik bir zam. Tatmin edici bir zam değil aslında. Ama vatandaşa bu konuda elimizden geldiğince destek olmak adına kendimizden feragatte bulunuyoruz. Elimizden gelen bu zira artık işimizin sürdürülebilirliği kalmadı. Vatandaşlar belki de hep aynı mazereti öne sürdüğümüzü söylüyorlar ancak biz aynı işi yapıyoruz. Aldığımız mazot ve benzin fiyatlarının yükselişini zaten herkes görüyor. Bununla da bitmiyor, sanayi giderleri, aracın kendi giderleri de var. Normal bir vatandaşın aracı ile yılda bir kez yaptığı bakımları biz mecburen her ay yapıyoruz. Yani bizim amacımız fazla para kazanmak değil.” sözlerine yer verdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.