Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova Mimarlar Odası, Genel Kurulda yerini aldı

TMMOB Mimarlar Odası İstanbul Büyükkent Yalova Şube Başkanı Cevdet Tamer ve genel kurul delegeleri, 03-04 Şubat 2024 tarihlerinde gerçekleştirilen 48. Dönem Olağan Genel Kurul'a katıldı. Genel kurulda, 2024-2026 yılları arasında görev yapacak yönetim kurulu seçildi

Haber Giriş Tarihi: 08.02.2024 05:46
Haber Güncellenme Tarihi: 08.02.2024 05:46
Kaynak: Murat Can Aytemur
Yalova Mimarlar Odası, Genel Kurulda yerini aldı

TMMOB Mimarlar Odası İstanbul Büyükkent Şubesi, 03-04 Şubat 2024 tarihlerinde Karaköy Binasında 48. Dönem Olağan Genel Kurulunu yaptı. Genel kurula, Yalova Şube Başkanı Cevdet Tamer ve genel kurul delegeleri de katıldı. Genel kurulda, 47. Dönem Yönetim Kurulu çalışmalarına ilişkin görüşler dile getirildi, öneri ve talepler sunuldu. Ayrıca, 2024-2026 yılları arasında görev yapacak 48. Dönem Yönetim Kurulu seçimi yapıldı. Seçimlere, Çağdaş Demokrat Toplumcu Mimarlar Grubu tek aday listesi olarak katıldı.

Seçilen TMMOB Mimarlar Odası İstanbul Büyükkent Şubesi 48. Dönem Yönetim Kurulu Asıl Üyeleri şöyle oldu; Alper Ünlü, Erol Türkmen, Ahmet Erkan, F. Gökhan Tanrıöver, Handan Dülger Türkoğlu, Koray Güler, Hüseyin Hüsnü Kargın, Aynur Savaş Uluğtuğ, Emine Coşkun, Muhlis Koray Atay, Almira Yılmaz.

"Yalova'nın sorunlarını İstanbul'a taşıyacağız"

Yalova Şube Başkanı Cevdet Tamer, genel kurul sonrası yaptığı açıklamada, Yalova'nın mimari ve kentsel sorunlarını İstanbul Büyükkent Şubesi'ne taşıyacaklarını söyledi. Tamer, "Yalova, İstanbul'un bir parçasıdır. Yalova'nın sorunları, İstanbul'un sorunlarıdır. Biz Yalova Şubesi olarak, İstanbul Büyükkent Şubesi ile iş birliği içinde çalışacağız. Yalova'nın mimari ve kentsel sorunlarını, İstanbul Büyükkent Şubesi'nin gündemine getireceğiz. Yalova'nın gelişmesi ve güzelleşmesi için projeler üreteceğiz. Yalova halkının yaşam kalitesini yükseltmek için mücadele edeceğiz” dedi.

48. Dönem Yönetim Kurulu'na seçilen arkadaşlarını tebrik eden Tamer, "48. Dönem Yönetim Kurulu'na seçilen arkadaşlarımızı kutluyorum. Onlara başarılar diliyorum. Yalova Şubesi olarak, onlarla uyumlu ve verimli bir çalışma yürüteceğimize inanıyorum. TMMOB Mimarlar Odası İstanbul Büyükkent Şubesi, Yalova'nın sesi olacaktır” diye konuştu.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.