Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova Makine OSB’de yol çalışmaları hız kesmiyor

Yalova Makine Organize Sanayi Bölgesi’nde (OSB) kış ayları gelmeden yolların asfaltlanması için yoğun bir çalışma yürütülüyor. Ekipler gece gündüz demeden OSB’de olabildiğince fazla yolu asfaltlamak için uğraşıyorlar. Yalova Makine OSB Yönetim Kurulu Başkanı Direnç Özdemir, birinci etabı bitirmek için hava şartlarını iyi değerlendirdiklerini söyledi

Haber Giriş Tarihi: 26.10.2023 11:25
Haber Güncellenme Tarihi: 26.10.2023 11:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
Yalova Makine OSB’de yol çalışmaları hız kesmiyor

Yalova Makine OSB’de yol yapım çalışmaları hızla devam ediyor. Yağışlardan önce mümkün olduğunca fazla yolu asfaltlamak istediklerini ifade eden Yalova Makine OSB Yönetim Kurulu Başkanı Direnç Özdemir, “OSB’mizdeki yolların asfaltlanması hem ulaşımı kolaylaştıracak hem de güvenliği sağlayacak. Hava şartları müsaade ettikçe, her fırsatta PMT ve beton yol imalatlarına devam ediyoruz. Önümüzde bir haftalık pastırma yazı günleri var, gece gündüz en iyi şekilde değerlendirip birinci etabımızı bitireceğiz” dedi.

Başkan Özdemir, OSB’de çalışmaların hızla devam ettiğini de ifade ederek, önümüzdeki süreçte bir toplu açılış töreninin gerçekleşeceğini dile getirdi. Özdemir, “OSB’mizde faaliyete geçen ve geçecek olan fabrikalarımızın açılışlarını yapmak için hazırlıklarımız sürüyor. Bu açılışlar hem OSB’mizin hem de Yalova’nın ekonomik ve istihdam potansiyelini artıracak” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.