Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova Kent Konseyi’nde Kenan Engin dönemi başladı

Yalova Kent Konseyi 7. Olağan Genel Kurulu YTSO Konferans Salonu’nda yoğun katılımla gerçekleştirildi. Yüzde 96’lık rekor bir katılım ile dikkat çeken genel kurulda 5 aday başkanlık için kıyasıya yarıştı. Yarışın kazananı Kenan Engin oldu.

Haber Giriş Tarihi: 04.10.2024 08:25
Haber Güncellenme Tarihi: 04.10.2024 08:28
Kaynak: Murat Can Aytemur
Yalova Kent Konseyi’nde Kenan Engin dönemi başladı

Yalova Kent Konseyi'nin 7. Olağan Genel Kurulu, YTSO Konferans Salonu'nda yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. Yüzde 96'lık rekor katılım, seçimlere olan ilgiyi bir kez daha gözler önüne serdi. Genel kurulda 5 aday başkanlık için kıyasıya bir yarışa girdi. Seçimin ilk turunda Kenan Engin 80, Mustafa Kandemir 53, Nurten Anıl 33, Ali Çolakoğlu 31 ve Halit Okan ise 5 oy alırken 2 oy boş, 1 oy geçersiz, 205 oy ise geçerli olarak kabul edildi. 2.Tur gizli oylama sonrasında Kenan engin oylarını arttırarak 101'e çıkardı. 2. turda diğer adaylardan Mustafa Kandemir'e 75, Nurten Anıl'a 15 oy çıktı. Son tura kalan isimler mevcut başkan Mustafa Kandemir ve Kenan Engin oldu. Son turda gerçekleştirilen açık oylamada ise Kenan Engin delegelerin oy çoğunluğunu alarak Kent Konseyi’nin yeni başkanı oldu. Mustafa Kandemir, Kenan Engin’i tebrik ederek yeni görevinde başarılar diledi.

“Tüm sözlerin arkasındayım”

Kenan Engin başkan seçilmesi sonrasında bir kez daha kürsüye gelerek kendisini destekleyen desteklemeyen tüm üyelere teşekkür etti. Vaat ettiği her şeyin arkasında olacağını ifade eden Engin, "Ben Kenan Engin olarak sizlere verdiğim tüm sözlerin arkasındayım. Hiç kimse bana verdiği oydan pişmanlık duymayacak. Kent Konseyinde elimden geldiğince bir ağabey, bir kardeş, bir dost ve sizlere layık bir başkan olarak görev yapacağımdan kimsenin şüphesi olmasın." dedi. 

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.