Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova Kent Konseyi Başkanı Mustafa Kandemir: Kent Konseyine kurumsal bir kimlik kazandırdık

Yalova Kent Konseyi Başkanı ve yeniden başkan adayı olan Mustafa Kandemir, yaşadığı en büyük mutluluğun Yalova Kent Konseyi’ne kurumsal bir kimlik kazandırmış olmak olduğunu ifade etti. Kandemir, “Kent Konseyi çatısı altında yaptığımız güzel çalışmalar aday sayısının da artmasına neden oldu” dedi

Haber Giriş Tarihi: 17.09.2024 01:47
Haber Güncellenme Tarihi: 16.09.2024 16:32
Kaynak: Murat Can Aytemur
Yalova Kent Konseyi Başkanı Mustafa Kandemir: Kent Konseyine kurumsal bir kimlik kazandırdık

Yalova Kent Konseyi 26 Eylül 2024 tarihinde Yalova Ticaret ve Sanayi Odası Kongre Salonu’nda seçimlerini gerçekleştirecek. Bu noktada tüm STK’ları bu seçime katılmaya davet eden Yalova Kent Konseyi Başkanı Mustafa Kandemir, “26 Eylül 2024 tarihinde Yalova Ticaret ve Sanayi Odası Kongre Salonu’nda seçimlerimizi gerçekleştireceğiz. Ben seçimlerin her zaman olduğu gibi bu sefer de demokratik bir ortamda yapılacağına inanıyorum. Tam bir demokrasi şöleni yaşayacağız. Kent Konseyi her görüşten insanları Yalova’ya hizmet paydasında buluşturan siyaset üstü kurumlardır. Yalova Kent Konseyi de bu ilkeye bağlı siyaset üstü bir kurumdur. Bu noktada tüm STK’larımızı da seçimlere katılmaları ve tercihlerini ortaya koymaya davet ediyorum” dedi.

“Güzel işler yaptık”

Bu çerçevede kendisinin de yeniden Yalova Kent Konseyi Başkanlığına aday olduğunu hatırlatan Kandemir, “Bu seçimlerde de yeniden Kent Konseyi Başkanlığı görevine yeniden aday oldum. Ekip arkadaşlarımızla 3 yıllık görev sürecimizde çok önemli projelere ve çalışmalara imza attık. Su Çalıştayı, Dirençli Kentler Çalıştayı gibi önemli çalışmaları bu süreçte gerçekleştirerek Yalova açısından hayati önem taşıyan konularda ortak fikir ve görüşlerin ortaya çıkmasını sağladık. Yine bizim görev sürecimizde Kadın Meclisi’ne ek olarak, Engelli Meclisi ve Gençlik Meclisi de Kent Konseyi bünyesinde hizmete girdi. Bu meclislerimizde çok güzel çalışmalarla Yalova’ya önemli katkılar sundular. Çalışma gruplarımız ilimiz açısından çok değerli fikirler ve projeler ürettiler. Görev sürem içerisinde en fazla gurur duyduğum konu ise Yalova Kent Konseyi’ne kurumsal bir kimlik kazandırmak oldu. Kurumsal hafızayı bu mecliste yapılan çalışmalarla oturtmuş olmanın gururu ve mutluğu içerisindeyim” diye konuştu.

Yalova Kent Konseyi bünyesinde yapılan bu güzel işlerin Yalova Kent Konseyi’nin daha da göz önüne çıkmasını sağladığını dile getiren Kandemir, “Beni mutlu eden bir diğer konu da Kent Konseyi çatısı altında yaptığımız bu güzel işlerin, Kent Konseyini daha göz önüne çıkartması oldu. Bu da beraberinde seçimde aday sayısında patlama yaşanmasını sağladı. Ben adayların fazlalığını Kent Konseyimizin zenginliği ve gücü olarak kabul ediyorum. Ben şimdiden çıkacak tüm adaylara da başarılar diliyorum. Amacımız Yalova’ya yaşanılabilir bir kent olma noktasında hizmet üretmektir. Burada unutulmaması gereken tek şeyin Kent Konseyinin siyaset üstü bir kurum olduğu ve burada Yalova’nın hayrına olacak yerel yöneticilerimizin önünü açacak fikir ve çalışmaların üretildiğidir. Bu anlayışla seçimlerimizin de şimdiden kentimize hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.