Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova Karadenizliler Derneği, federasyondan ayrıldı

Bir süre önce Karadeniz Federasyonuna katılan Karadenizliler Derneği, dernek yönetiminin aldığı kararla federasyondan ayrıldı. Yalova Karadenizliler Derneği Başkanı Metin Bahadır, derneğin herhangi bir oluşumun içinde yer almaya ihtiyaç duymayacak güçte olduğunu söyledi

Haber Giriş Tarihi: 27.05.2024 14:35
Haber Güncellenme Tarihi: 27.05.2024 14:35
Kaynak: Murat Can Aytemur
Yalova Karadenizliler Derneği, federasyondan ayrıldı

Yalova Karadenizliler Derneği Başkanı Metin Bahadır, derneğin Karadeniz Federasyonu'ndan ayrıldığını açıkladı. Bunun yönetim kurulunun aldığı bir karar olduğunu dile getiren Yalova Karadenizliler Derneği Başkanı Metin Bahadır, derneğin herhangi bir oluşumun içinde yer almaya ihtiyaç duymayacak güçte olduğunu belirterek, “Derneğimiz, ilimizde gerek üye sayısı, gerek gerçekleştirdiği etkinlik ve çalışmalarla kendini ispatlamıştır” dedi.
Dernek olarak tüm siyasi partilere eşit mesafede olduklarını vurgulayan Bahadır, "Biz, dernek olarak hiçbir siyasi partiye yakın ya da uzak değiliz. Amacı, Yalova'daki Karadenizli vatandaşlarımızın kültürlerini burada yaşatmalarını sağlamak olan bir dernek olarak, her siyasi partiye eşit mesafedeyiz” diye konuştu.

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.