Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova Kapalı Pazar Yeri'nde bu hafta neler var neler? Bu Hafta Pazarda fiyatlar ne kadar? Yalova'da pazar fiyatlarında artış var mı?

Türkiye genelinde vatandaş fiyatlardan şikayetçi, esnaf üretim maliyetinden şikayetçi. Artan fiyatların üzerine, Filistin ve İsrail arasında devam eden savaş eklenince üretici ve tüketici açısından fiyatların nereye gideceği büyük merak konusu oldu. İşte Yalova'da pazar fiyatları.

Haber Giriş Tarihi: 23.10.2023 12:45
Haber Güncellenme Tarihi: 23.10.2023 12:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
Yalova Kapalı Pazar Yeri'nde bu hafta neler var neler? Bu Hafta Pazarda fiyatlar ne kadar? Yalova'da pazar fiyatlarında artış var mı?

Yalova Kapalı Pazaryeri’nde her pazartesi kurulan Pazar bu pazartesi de misafirlerine kapılarını açtı. Taze meyve ve sebzeler ile dolup taşan tezgahlar sabahın erken saatlerinden itibaren müşterilerin yoğun ilgisi ile karşılaştı. Bitmek bilmeyen hayat pahalılığı ve tezgahlara yansıyan zamlı fiyatlar vatandaşın canını bir hayli sıkıyor olsa da, ‘’el mahkum’’, hiç değilse ne alıp, ne yediğimizi bilelim’’ diyerek alışverişlerini pazardan yapmaya devam ediyorlar.

Artan kanser hastalıklarına karşı GDO (Genetiği Değiştirilmiş Organizma) içermeyen taze ve doğadan olan ürünleri almak adına, pazartesi günleri kurulan bu pazar Yalova Halkı için büyük önem taşıyor.

‘’Üç kuruş nereden keseyim de eve giderken ekmek alayım’’  

Türkiye genelinde vatandaşın süregelen hayat pahalılığı nedeniyle şikayetçi olduğunu görmekteyiz. Peki vatandaş nelerden şikayetçi? Yalova Hayat Gazetesi olarak, alışveriş yapmak üzere pazara gelen vatandaşa yöneltmiş olduğumuz pazar fiyatlarını nasıl buldunuz, fiyatlardan memnun musunuz? Sorularına aldığımız cevap şu şekilde idi; ‘’Yaz mevsimi her şeyin bol olduğu, çeşitlerin çok fazla olduğu zamanlardı. Yazın bile her şey çok pahalıydı. Şimdi mevsim artık kışa dönmeye başladı. Sera ürünleri başlayacak ve bence fiyatlar ikiye katlanacak. Eskiden kışa hazırlık yapmak adına pazara gelirken turşuluk ve dolaplık sebze alırken çoluk çocuk ile beraber heyecan dolu olurduk. Şimdi bakıyorum bende dahil herkes asık surat, üç kuruş nereden keseyim de eve giderken ekmek alayım derdinde. Hayat artık zor, çok zor.’’

Yalova Kapalı Pazar Yeri’nde bu hafta fiyatlar şu şekilde idi:

 Limon file 10 TL       Elma kilo 25 TL       Nar kilo 20-30 TL       Şeker kilo 50 TL       Yeşil biber kilo 15 TL       Acı balık biber kilo 35 TL       Sivri biber 15 TL       Maydanoz tane 10 TL       Marul tane 20 TL       Dere otu tane 10 TL       Roka demet 10 TL       Nane demet 10 TL       Havuç kilo 25-30 TL       Yarım yağlı beyaz peynir kilo 120 TL       Armut kilo 35 TL       Muz kilo 30-40 TL       Üzüm kilo 30 TL       Yeşil elma kilo 25 TL       Kara inci kilo 50 TL       Salatalık kilo 15-20 TL       Patates kilo 20-30 TL       Domates kilo 30 TL       İncir kilo 80 TL

Haber/Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.