Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova Kantin İşletmecileri Esnaf Derneği Başkanı Selim Işılak, “Mesleki yeterlilik sınav başvurularınızı mutlaka yapın”

Mesleki yeterlilik sınavı 01-31 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Konuyla ilgili bir açıklama yapan ve kantinci esnafına seslenen Yalova Kantin İşletmecileri Esnaf Derneği Başkanı Selim Işılak, “Mesleki yeterlilik sınav başvurularınızı mutlaka yapın” dedi

Haber Giriş Tarihi: 08.08.2024 01:19
Haber Güncellenme Tarihi: 08.08.2024 01:19
Kaynak: YALOVA HAYAT
Yalova Kantin İşletmecileri Esnaf Derneği Başkanı Selim Işılak, “Mesleki yeterlilik sınav başvurularınızı mutlaka yapın”

Yalova Kantin İşletmecileri Esnaf Derneği Başkanı Selim Işılak, sektör çalışanlarını önemli bir duyuru ile bilgilendirdi. 1 Ağustos ile 31 Ağustos tarihleri arasında yapılacak olan mesleki yeterlilik sınavlarına katılımın zorunlu olduğunu belirten Işılak, tüm kantin işletmecilerini ve çalışanlarını sınava başvurmaya davet etti.

Konuyla ilgili yaptığı açıklamada Işılak, "Türkiye Kantin İşletmecileri Esnaf Dernekleri Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi olarak, sektörümüzün gelişimi için bu sınavların büyük önem taşıdığını düşünüyorum. 1 Ağustos ile 31 Ağustos tarihleri arasında yapılacak olan kantin işletmeciliği mesleki yeterlilik sınavlarına katılacak olan tüm meslektaşlarımızı, Çiftlikköy'deki Çıraklık Mesleki Eğitim Merkezi'ne başvurmaya davet ediyorum. Zaman kaybetmeden başvurularınızı yapmanızı önemle rica ediyorum” dedi.  

Sınavlara katılacak olan tüm meslektaşlarına başarılar dileyen Işılak, "Yalova Kantin İşletmecileri Esnaf Derneği olarak, sektörümüzün daha da güçlenmesi için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Mesleki yeterlilik sınavları, kantin sektöründe çalışanların bilgi ve becerilerini ölçerek, sektörün kalitesini artırmayı amaçlıyor. Bu sınavlara katılarak başarılı olanlar, sektörde daha iyi iş imkanlarına sahip olacak ve mesleki gelişimlerini sağlayabilecekler.

Sınava başvurmak isteyenlerin 1 Ağustos ile 31 Ağustos tarihleri arasında Çiftlikköy'deki Çıraklık Mesleki Eğitim Merkezi'ne başvurabilecekleri bildirildi.

Kaynak: YALOVA HAYAT

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.