Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova,İsrail’e lanet yağdırdı! Yalova, Filistin için tek ses tek yürek!

İsrail’in Gazze’de gerçekleştirdiği hastane saldırısı sonrasında çok sayıda kişi, Yalova 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı’nda toplanarak İsrail’e lanet yağdırdı.

Haber Giriş Tarihi: 18.10.2023 12:47
Haber Güncellenme Tarihi: 18.10.2023 12:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
Yalova,İsrail’e lanet yağdırdı! Yalova, Filistin için tek ses tek yürek!

 İsrail'in Gazze'de El-Ehli Baptist Hastanesi'ne bomba yağdırmasının ardından çok sayıda öfkeli vatandaş, Yalova 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı’nda toplandı.

Toplanan kalabalıkta GÖNÜLDER adına açıklamalarda bulunan Hacı Ömer Anlayışlı, İsrail’in tüm dünyanın gözü önünde masum insanları katlettiğini ve sözde modern dünyanın da buna sessiz kaldığını belirtti.

 İsrail’in son yaptığı eylem ile terörist, katil ve işgalci bir ülke olduğunu bir kez daha ortaya koyduğunu söyleyen Anlayışlı, bu katliamı yapan bebek katili İsrail kadar buna göz yuman Avrupa ve Amerika’nın da katliama ortak olduklarını belirtti. Meydanda toplanan kalabalık sık sık İsrail’i lanetleyen sloganlar attılar

 Ellerinde Filistin bayrakları taşıyan çok sayıda vatandaş, “Katil İsrail Filistin’den defol” ve “Mehmetçik Gazze’ye” sloganları atarak Filistinli Müslümanlara destek verdiler.

Haber/Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.