Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova İl Tarım Müdürü Parıldar Yalova İl Genel Meclisi’ne konuk oldu

Yalova İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından hazırlanan Bakanlık ve Yalova İl Özel İdaresi’nin destekleriyle 2023 yılında hayata geçirilen, 2024 yılında uygulanacak olan projeler hakkında İl Müdürü Suat Parıldar tarafından İl Genel Meclisi üyelerine bilgilendirme sunumu yapıldı.

Haber Giriş Tarihi: 05.06.2024 15:02
Haber Güncellenme Tarihi: 05.06.2024 15:02
Kaynak: Murat Can Aytemur
Yalova İl Tarım Müdürü Parıldar Yalova İl Genel Meclisi’ne konuk oldu

Yalova İl Genel Meclis Haziran Ayı 2.Oturumu, 4 Haziran Salı günü saat 15.30’da Başkan Hasan Soygüzel önderliğinde gerçekleştirildi. Tek gündem ile gerçekleşen oturumda; Yalova İl Özel İdaresi ile Tarım ve Orman İl Müdürlüğü iş birliğiyle köylerde uygulanan projeler ve sağlanan tarımsal destekler ile ilgili olarak İl Müdürü Suat Parıldar tarafından sunum gerçekleştirildi.

Burada 2023 yılında yapılan çalışmalar detaylı bir şekilde ele alınırken aynı zamanda da 2024 yılı içerisinde gerçekleşmesi planlanan projelerden bahsedildi. Meclis üyeleri, Parıldar’ı dikkatle dinlerken devamında ise önümüzdeki süreçler hakkında fikir alışverişleri gerçekleştirilerek, karşılıklı istişarelerde bulunuldu. Parıldar'ın bilgilendirme sunumu, ilin tarım ve ormancılık alanında geleceğe yönelik planlamalarının şeffaf bir şekilde paylaşılması açısından önemli bir adım olarak değerlendirildi.

‘’Destekleriniz bizim için çok kıymetli’’

Burada bir konuşma gerçekleştiren Yalova İl Tarım ve Orman Müdürü Suat Parıldar şu ifadelere yer verdi, ‘’Özel İdare projelerimiz ya da Özel İdare desteklerimiz bizim için çok kıymetli. Sadece miktar olarak, mebla olarak bizlere vermiş olduğunuz destek anlamında değil, bu projelerin tamamlayıcısı olan başka projelerle ilgili ya da bakanlığımız tarafından bütçelendirdiğimiz projelerin yerel kaynak, yerel destek kısmı olarak biz, özel idaremizin katkılarını bakanlığımıza sunuyoruz ve bakanlığımızdan da 3 katı bütçe alıyoruz. Dolayısıyla sizinle yapmış olduğumuz projeler bakanlıkla birlikte birleştiğinde 4 katı bütçe olarak sahaya yansıyor. Bu anlamda da bizler her yıl, sizlere misafir olup yapmış olduğumuz projeleri, vermiş olduğunuz bütçeyi nerelerde kullandığımızı bir hesap verebilirlik ilkesi açısından da kıymetli buluyoruz. Sayın başkanımıza ve siz değerli meclis üyelerine bu fırsatı bizlere sunduğunuz için teşekkür ediyoruz.’’

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.