Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova İl Spor Güvenlik Kurulu toplantısı yapıldı

Yalova’da gerçekleştirilecek spor müsabakalarının güvenliği için alınacak tedbirler, İl Spor Güvenlik Kurulu Toplantısı'nda değerlendirildi.

Haber Giriş Tarihi: 26.09.2024 02:17
Haber Güncellenme Tarihi: 25.09.2024 15:51
Kaynak: YALOVA HAYAT
Yalova İl Spor Güvenlik Kurulu toplantısı yapıldı

2024-2025 sezonunda Yalova’da düzenlenecek tüm sportif müsabakaların güvenli ve kurallara uygun şekilde yapılmasını sağlamak amacıyla düzenlenen "İl Spor Güvenlik Kurulu Toplantısı" Vali Vekili Aziz Mercan başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıya, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Deniz Engin, İl Jandarma Komutanlığı temsilcisi Astsubay Kıdemli Başçavuş Çağan Sertçelik, İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü Tesis Amiri Ahmet Balcan, İl Sağlık Müdürlüğü Acil ve Afetlerde Sağlık Hizmetleri Birim Sorumlusu Oktay Şimşek, İl Futbol Temsilcisi Gökhan Güngör, Avukat Berk İşcan ve Yalovaspor ile Yeşil Yalova FK yöneticileri katıldı.

Toplantıda, İl Emniyet Müdürlüğü Spor Güvenliği Şube Müdürlüğü personeli tarafından 2024-2025 sezonu için alınması gereken güvenlik önlemleri üzerine bir bilgilendirme sunumu yapıldı. Ulusal ve uluslararası spor müsabakalarında istenmeyen olayların önlenmesi amacıyla alınacak tedbirler, bu tedbirlerin uygulanma yöntemleri ve olası sorunların çözümüne yönelik kararlar toplantıda tartışıldı ve kurul üyelerince imza altına alındı.

Kaynak: YALOVA HAYAT

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.