Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Osman Karakuş, ödülünü Bakan Koca’nın elinden aldı

Yalova İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Osman Karakuş, Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesinde görevli Ebe Havva Akbudak ve Altınova İlçe Sağlık Müdürlüğünde görevli Hemşire Fatma Karabulut ile beraber, Ebe ve Hemşireler Günü etkinliğine katıldı

Haber Giriş Tarihi: 21.05.2024 02:49
Haber Güncellenme Tarihi: 21.05.2024 02:49
Kaynak: Murat Can Aytemur
Yalova İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Osman Karakuş, ödülünü Bakan Koca’nın elinden aldı

Bu yıl 18 Mayıs 2024 tarihinde, geleneksel olarak düzenlenen Ebe ve Hemşireler Günü etkinliği, İstanbul Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'nde gerçekleştirildi. Etkinliğe, Emine Erdoğan'ın teşrifleri ve Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca'nın katılımı büyük bir anlam katarken, aynı zamanda da Türkiye’de ki 81 ilin temsilcileri de düzenlenen etkinlikte yerini aldı.

BAKAN KOCA ÖDÜL TAKDİM ETTİ

Etkinliğe Yalova'yı temsilen Yalova İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Osman Karakuş, Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nden Ebe Havva Akbudak ve Altınova İlçe Sağlık Müdürlüğü'nden Hemşire Fatma Karabulut katıldı. Özveriyle ve fedakarca görevini yerine getiren sağlık çalışanları, imza attıkları başarılı işler adına Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından ödüllendirildi.

HEMŞİRE VE EBELERİN ÖNEMİNE VURGU YAPILDI

Gerçekleştirilen etkinlikte, ebe ve hemşirelerin toplum sağlığındaki önemine vurgu yapıldı ve onların kıymetli, bir o kadar da fedakar çalışmaları öne çıkarıldı. Sağlık Bakanı'nın ödül takdimiyle son bulan etkinlikte, ebe ve hemşirelerin önemli katkılarına bir kez daha vurgu yapıldı ve onların kıymetli çalışmalarına olan minnet ve takdiri dile getirildi.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.