Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova İl Sağlık Müdürü Karakuş hastane yemekhanesini denetledi

Yalova İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Osman Karakuş, Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi ziyareti sırasında, hastane yemekhanesini denetleyerek çalışma arkadaşlarıyla birlikte yemek yedi.

Haber Giriş Tarihi: 28.04.2024 04:44
Haber Güncellenme Tarihi: 28.04.2024 04:44
Kaynak: Murat Can Aytemur
Yalova İl Sağlık Müdürü Karakuş hastane yemekhanesini denetledi

Yalova İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Osman Karakuş, Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ni ziyareti esnasında hastane yemekhanesini denetleyerek, çalışma arkadaşlarıyla birlikte yemek yedi. Müdür Karakuş, hastanenin hizmet kalitesini artırmak ve çalışan ile hasta memnuniyetini üst seviyelere taşımak için yapılacak tüm çalışmaları yerinde değerlendirerek inceledi.

Müdür Karakuş'un bu yaklaşımı, hastanede daha verimli ve mutlu bir çalışma ortamı yaratma amacını gösterdi. Yapılan denetimlerle aynı zamanda da çalışanların ve hastaların memnuniyetini artırmaya yönelik adımların atıldığı gözlemlendi.

Yalova İl Sağlık Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, “İl Sağlık Müdürümüz Uzm. Dr. Osman KARAKUŞ Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanemizi ziyareti esnasında hastane yemekhanesini denetleyerek çalışma arkadaşlarımızla birlikte yemek yedi. Hastanemizde hizmet kalitesini arttırmak, çalışan ve hasta memnuniyetini üst seviyelere taşımak için yapılabilecek tüm çalışmalar İl Sağlık Müdürümüz Uzm. Dr. Osman KARAKUŞ tarafından yerinde değerlendirilerek denetlenmektedir. Amacımız hep birlikte daha verimli ve daha mutlu çalışma ortamı yaratmak ve Yalova’mıza hizmet etmektir” ifadelerine yer verildi.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.