Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova İl Özel İdaresi binası eylülde ihaleye çıkacak

Yalova İl Genel Meclisi Başkanı Hasan Soygüzel, Yalova İl Özel İdaresi yeni hizmet binasının kente değer katacak bir bina olacağını dile getirdi. Soygüzel, binanın eylül ayında ihaleye çıkacağını da ifade etti

Haber Giriş Tarihi: 25.08.2023 11:24
Haber Güncellenme Tarihi: 25.08.2023 11:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
Yalova İl Özel İdaresi binası eylülde ihaleye çıkacak

Yalova'da çalışmalarına ne zaman başlanacağı merak edilen Yalova İl Özel İdaresi binasının ihale tarihi netleşti. Bu anlamda yapılan çalışmalar ve gelinen nokta ile ilgili bilgi veren Yalova İl Genel Meclisi Başkanı Hasan Soygüzel, binanın ilimize değer katacak bir kimlik binası olacağını dile getirdi. Binanın son derece etkileyici bir yapı olacağını da dile getiren Soygüzel, "Yalova İl Özel İdaresi için 4 katlı bir bina inşa edeceğiz.

İlginizi Çekebilir... Yalova İl Özel İdaresi’nden köy ziyaretleri

Şu anda Çınarcık Yolu üzerinde bulunan ve bizim ek hizmet binası olarak kullandığımız 25 dönümlük bir yerimiz vardı. Buradaki ek binamızı da taşıyoruz. Artık bize yeterli olmayan mevcut binamızı da Samanlı’da yapılacak olan o yeni binamıza taşıyacağız. Samanlı Köyü muhtarlığı bize 8 dönümlük bir arsa tahsis etti. Bu arsa üzerinde çok güzel bir bina inşa edeceğiz. Bu bina Yalova için bir kimlik binası olacak.

Binamızla ilgili zemin etütleri, yolların açılması gibi çalışmalara başladık. Ek binamızı taşıyacağımız geçici bir yer de yapıyoruz. Onun inşaatına ise başlandı. Ana hizmet binamızın ihalesini ise eylül ayı içerisinde yapmayı planlıyoruz. Binamız 2 bölümden oluşacak. Birinci bölüm 4 katlı İl Özel İdaresi Hizmet Binası olarak kullanılacak. Onun yanında da 2 katlı İl Genel Meclisi binası ve bir konferans salonu yer alacak. Yalova'yı yansıtan özgün bir kimlik binası inşa etmeyi hedefliyoruz. Projeleri de çıktı. Son derece etkileyici bir çalışma oldu. Kısa süre içerisinde bu projeleri de kamuoyu ile paylaşacağız. Süreç başladı. Etütler devam ediyor" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.