Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova İl İnsan Hakları Kurulu yılın son toplantısını yaptı

Yalova İnsan Hakları Kurulu, Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya başkanlığında 2023 yılının son toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda, kurula ulaşan talepler, insan hakları ihlalleri, ayrımcılıkla mücadele, ulusal ve uluslararası insan hakları gündemi, il ve ilçe insan hakları kurullarının çalışmaları ve 2024 yılı planlaması gibi konular ele alındı

Haber Giriş Tarihi: 09.12.2023 05:26
Haber Güncellenme Tarihi: 09.12.2023 05:26
Kaynak: M. Tunç Tanrıverdi
https://www.yalovahayat.com/
Yalova İl İnsan Hakları Kurulu yılın son toplantısını yaptı

Yalova İnsan Hakları Kurulu, 2023 yılının son toplantısını gerçekleştirdi. Yalova Valiliği Toplantı Salonu’ndaki toplantıya Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya başkanlık etti. Toplantıda konuşan Vali Dr. Hülya Kaya, insan haklarının korunması ve geliştirilmesinin devletin temel görevi olduğunu belirterek, “İnsan hakları, demokrasinin vazgeçilmez unsurlarıdır. İnsan haklarına saygı duymak, insan onurunu yüceltmek, toplumsal barış ve huzuru sağlamak için hepimize önemli sorumluluklar düşmektedir. Bu sorumluluğun bilinciyle, ilimizde insan hakları ihlallerinin önlenmesi, ayrımcılıkla mücadele, insan hakları bilincinin yaygınlaştırılması ve insan hakları kültürünün geliştirilmesi için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İl ve ilçe insan hakları kurullarımız, bu çalışmalarda önemli bir rol oynamaktadır. 2024 yılında da insan hakları çalışmalarımızı daha da güçlendirerek, ilimizi insan hakları konusunda örnek bir il haline getirmeyi hedefliyoruz” dedi.

Toplantıya, insan hakları kurullarının üyeleri katıldı. Toplantıda, kurula ulaşan talepler, insan hakları ihlalleri, ayrımcılıkla mücadele, ulusal ve uluslararası insan hakları gündemi, il ve ilçe insan hakları kurullarının çalışmaları ve 2024 yılı planlaması gibi konular görüşüldü. Toplantı, karşılıklı fikir alışverişi ve değerlendirmelerin ardından sona erdi.

M. Tunç Tanrıverdi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.