Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova İl Genel Meclisi olağanüstü gündemle toplanacak

Yalova İl Genel Meclisi, 2023 yılının bitmesine sayılı günler kala olağanüstü bir gündemle toplanacak. Toplantıda, İl Özel İdaresi’nin bazı harcama kalemlerinde yaşanan ödenek sıkıntısı ele alınacak

Haber Giriş Tarihi: 26.12.2023 12:00
Haber Güncellenme Tarihi: 26.12.2023 12:00
Kaynak: Yalova Hayat
https://www.yalovahayat.com/
Yalova İl Genel Meclisi olağanüstü gündemle toplanacak

Yalova İl Genel Meclisi, 29 Aralık 2023 Cuma günü saat 17.00’de İl Özel İdaresi Hizmet Binası Meclis Toplantı Salonu’nda olağanüstü bir toplantı gerçekleştirecek. Toplantının başkanlığını, Yalova İl Genel Meclisi Başkanı Hasan Soygüzel yapacak.

Toplantının gündeminde ise şu maddeler yer alıyor; “İl Özel İdaresi’nin 2023 yılı bütçe uygulamaları sırasında bazı harcama kalemlerinde ayrılan ödeneğin yılsonuna kadar yetmeyeceği anlaşıldığından, 5302 sayılı İl Özel İdaresi Kanunun 10/b maddesi ile Mahalli İdareler Bütçe ve Muhasebe Yönetmeliğinin 36’ncı maddesi gereğince, yazı ekindeki cetvelde belirtilen hizmetlerde kullanılmak üzere ödenek alınması mümkün olan harcama kalemlerinden, yine yazı ekindeki aktarma cetvelinde belirtilen ödenek ihtiyacı olan fasıl maddelerine aktarma yapılması konusunun görüşülmesi. Kapanış.”

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.