Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova İl Genel Meclisi Başkanı Hasan Soygüzel “2024 yol seferberlik yılı olacak”

Yalova İl Genel Meclisi Başkanı Hasan Soygüzel, 2024 yılında İl Özel İdaresi çalışmaları ile yol seferberliği başlatacaklarını dile getirdi

Haber Giriş Tarihi: 20.04.2024 04:14
Haber Güncellenme Tarihi: 20.04.2024 04:14
Kaynak: Yalova Hayat
https://www.yalovahayat.com/
Yalova İl Genel Meclisi Başkanı Hasan Soygüzel “2024 yol seferberlik yılı olacak”

2023 yılında yol çalışmalarına pek fazla yoğunluk vermeyen Yalova İl Özel İdaresi, asfalt plentinin de tamamlanması ile birlikte 2024 yılında yol yapım çalışmalarına hız verecek. Hedeflenen çalışmalarla ilgili bilgiler veren Yalova İl Genel Meclisi Başkanı Hasan Soygüzel her yıl takribi 80 kilometre yol yapıldığını ifade etti. 2024 yılının ise bir yol yapım seferberliği şeklinde geçeceğine dikkat çeken Soygüzel, “Yalova İl Özel İdaresi olarak yılda 80 kilometre yol yapıyoruz. Bunun içerisinde büyük ölçüde sathi kaplama var. Tarla yolları ve az miktarda da sıcak asfaltlama var.

KÖYDES programı kapsamında da köy içi yollarını yapıyoruz. 2020-2022 yılları arasında çok ciddi yol yapımı gerçekleştirdik. 2023 yılında asfalt plentini yapıyor olmamız nedeni ile çok fazla yol yapımı işine yönelmedik. 2023 yılını da ağırlıklı olarak bakım ve onarın çalışmaları ile geçirdik. 2024 yılında asfalt plentinin de devreye girmesi ile birlikte tabiri caizse bir yol seferberliği başlatacağız. Bunun için İl Özel İdaresi bünyesindeki Yol ve Ulaşım Şube Müdürlüğümüzün bütçesine önemli bir ödenek aktardık. 2024 yılında çok ciddi bir şekilde yol çalışmaları gerçekleştireceğiz. Eskiyen yolları yenileyeceğiz. Köylerimizde geçtiğimiz 5 yılda ciddi bir doğalgaz çalışması da yürütüldü. Merkezde Esadiye Köyü dışında bütün köylere doğalgaz geldi. Dolayısıyla doğalgaz altyapı çalışmaları yolların da bozulmasına neden oldu. 2024 yılı bu bozulan yolların da hızla onarımdan geçirildiği bir yıl olacak” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.