Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova Güzel Sanatlar Lisesi 33 yeni yetenek kazandı

Yalova Güzel Sanatlar Lisesi, 2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı yetenek sınavı sonuçları yayınlandı. Görsel Sanatlar Alanına 21 öğrenci kabul edilirken Müzik Alanı 12 öğrenci aldı.

Haber Giriş Tarihi: 15.07.2024 05:52
Haber Güncellenme Tarihi: 15.07.2024 05:52
Kaynak: Serap Polat
https://www.yalovahayat.com/
Yalova Güzel Sanatlar Lisesi 33 yeni yetenek kazandı

Görsel Sanatlar Alanına kabul edilen 21 öğrenci 2024-2025 Eğitim Öğretim Yılında: Desen, temel sanat eğitimi, imgesel resim, iki boyutlu sanat atölye, üç boyutlu sanat atölye, grafik tasarım, fotoğrafçılık, genel sanat tarihi, Türk İslam sanatı tarihi, geleneksel Türk sanatı ve minyatür dersleri, seramik boyama çalışmaları, el yapımı Türk kâğıdı yapım çalışmaları ve çalgı yapım dersleri alacak.

Müzik Alanını seçen 12 öğrenci ise yeni dönemde: Piyano, bağlama, gitar, keman, viyola, çello, kabak kemane, bateri, zorunlu bağlama, Türk müziği teori ve uygulaması, Türk sanat müziği teori ve uygulaması, batı müziği teori ve uygulaması, Türk halk müziği teori ve uygulaması, Türk halk müziği koro, çok sesli koro, bireysel ses eğitimi, seçmeli toplu ses eğitimi, ses teknolojileri dersleri, çalgı yapım dersleri ile ilgili uygulamalı ve teorik dersler görecek.

Serap Polat

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.