Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova Güç Birliği’nden renkli gece! Mustafa Tutuk ve Recep Hacı’da yalnız bırakmadı

Yalova Güç Birliği Derneği tarafından düzenlenen, “Biraz 80, biraz 90, Biraz Roman” kadınlar matinesi renkli görüntülere sahne oldu.

Haber Giriş Tarihi: 24.01.2024 01:27
Haber Güncellenme Tarihi: 24.01.2024 01:27
Kaynak: M. Tunç Tanrıverdi
https://www.yalovahayat.com/
Yalova Güç Birliği’nden renkli gece! Mustafa Tutuk ve Recep Hacı’da yalnız bırakmadı

Yalova Güç Birliği Derneği, Altan Kültür Merkezi’nde “Biraz 80, biraz 90, Biraz Roman” adlı kadınlar matinesi düzenledi. Matineye, Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk ve Çiftlikköy Belediye Başkan Adayı Recep Hacı da katılarak kadınların eğlencesine eşlik etti.

Yalova Güç Birliği

Matinede, Aliço, Tufag Halk Dansları Topluluğu, Aziz Aktaş, Mehmet Anaç, Emel Ömer, Utku Köşedar, Bahadır Kıraslan, Meltem Turan, Hakhan ve Eşref Üstün sahne aldı. Sanatçılar, 80’lerin ve 90’ların sevilen şarkılarını ve roman havalarını seslendirerek kadınlara unutulmaz bir gece yaşattı. Kadınlar, müzik ve dansla stres attı, keyifli anlar paylaştı.

 Mustafa Tutuk ve Recep Hacı güç birliği

Düzenlenen kadınlar matinesine katılan ve katkı sunan herkese teşekkür eden Yalova Güç Birliği Derneği Başkanı Bahattin Sabahçı, “Derneğimiz, Yalova’nın sosyal ve kültürel hayatına katkı sağlamak için çalışmalar yapıyor. Kadınlar matinesi de bunlardan biri. Kadınlarımızın eğlenmesini, mutlu olmasını istiyoruz. Bu tür etkinliklerimiz devam edecek” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.