Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova Emniyeti’nden zehir tacirlerine darbe

Yalova İl Emniyet Müdürlüğü, uyuşturucu madde nakli, sevkiyatı ve ticareti yapan şahıslara yönelik çalışmalarını sürdürüyor.

Haber Giriş Tarihi: 15.10.2023 14:21
Haber Güncellenme Tarihi: 15.10.2023 14:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
Yalova Emniyeti’nden zehir tacirlerine darbe

Bu kapsamda, İstanbul’dan temin ettiği uyuşturucu maddeler ile Yalova’da ticaret yapacağı tespit edilen bir şüpheli, deniz ulaşımı varış noktasında emniyet ekiplerinin operasyonuyla gözaltına alındı. Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, şüphelinin adının Ö.H. olduğu ve Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotim Ekipleri tarafından etkisiz hale getirildiği belirtildi. Şüphelinin eşyaları ve üzerinde yapılan aramalarda 217 adet ecstasy sentetik hap ve 4.33 gram kokain maddesi ele geçirildiği kaydedildi.
Açıklamada, şüphelinin uyuşturucu madde ticareti yapmak suçu kapsamında yürütülen soruşturma neticesinde sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildiği bildirildi.
Yalova Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamanın devamında ayrıca, halkın huzur ve güvenliğinin sağlanmasına yönelik başta uyuşturucu madde suçları olmak üzere suç ve suçlulara yönelik çalışmaların aralıksız ve kararlılıkla sürdürüleceği vurgulandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.