Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova Demokrat Parti eski İl Başkanı Mustafa Pehlivan sol yolculuğuna uğurlandı

Demokrat Parti Yalova eski İl Başkanlarından ve gazeteci Alihan Pehlivan'ın babası Mustafa Pehlivan, 82 yaşında vefat etti. Çoklu organ yetmezliği nedeniyle hayatını kaybeden Pehlivan, Samanlı Köyü'nde son yolculuğuna uğurlandı.

Haber Giriş Tarihi: 14.04.2024 00:02
Haber Güncellenme Tarihi: 14.04.2024 00:02
Kaynak: Yalova Hayat
https://www.yalovahayat.com/
Yalova Demokrat Parti eski İl Başkanı Mustafa Pehlivan sol yolculuğuna uğurlandı

Mustafa Pehlivan bir süreden beri tedavi görüyordu. Fenalaşan Pehlivan yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayata veda etti. Pehlivan Samanlı Köyü'nde kılınan cenzae namazı ile son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze törenine Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel, Yalova İl Genel Meclis Başkanı Hasan Soygüzel, Yalova Güçbirliği Federasyonu Başkanı Bahattin Sabahçı, belediye meclis üyeleri, il genel meclis üyeleri, siyasi partilerin il temsilcileri, muhtarlar, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, Alihan Pehlivan'ın meslektaşları ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Törende konuşan Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel, Mustafa Pehlivan'ın Yalova'ya ve siyasete önemli katkılarda bulunduğunu söyledi. Gürel, "Merhum Mustafa Pehlivan'ı kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz. Kendisine Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum" dedi.

Yalova İl Genel Meclis Başkanı Hasan Soygüzel de Mustafa Pehlivan'ın vefatının Yalova için büyük bir kayıp olduğunu ifade etti. Soygüzel, "Merhum Pehlivan, dürüstlüğü ve ilkeli duruşuyla herkesin saygısını kazanmış bir insandı. Kendisini rahmetle anıyoruz" diye konuştu.
Cenaze namazının ardından Mustafa Pehlivan'ın cenazesi Samanlı Köyü mezarlığında defnedildi. Taziyeleri Gazeteci Alihan Pehlivan kabul etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.