Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova’da yüzde 80 indirim başladı! Duyan mağaza açılmadan kuyruğa girdi!

Ünlü kozmetik market zinciri Gratis, 15’inci yılına özel yüzde 80 indirim kampanyasını duyurdu. Kadınlar markanın Yalova’daki şubesinin önünde henüz mağaza açılmadan kuyruk oluşturmaya başladı.

Haber Giriş Tarihi: 28.06.2024 11:33
Haber Güncellenme Tarihi: 28.06.2024 11:33
Kaynak: Serap Polat
https://www.yalovahayat.com/
Yalova’da yüzde 80 indirim başladı! Duyan mağaza açılmadan kuyruğa girdi!

Gratis, 28 Haziran Cuma günü itibarıyla, 15’inci yılına özel hazırladığı yeni kampanyasında yüzde 80 indirimli satışlara başladı. Mağazaların açılışından itibaren geçerli olan ve stoklar tükenene kadar devam eden kampanya 81 ilde olduğu gibi Yalova’da da kadınları heyecanlandırdı. Yalova’da Star AVM, Vega AVM, İstanbul Caddesi ve Gazipaşa Caddesinde şubeleri bulunan Gratis, kadınların akınına uğradı. Saat 10:00’da açılan mağazaların önünde sabah 9:00’dan itibaren kuyruk oluşmaya başladı. Özellikle Gazipaşa Caddesindeki sıra Halk Eğitim Merkezine kadar uzadı. Mağazanın kapılarını açmasıyla beraber izdiham yaşandı.

Görevliler her ne kadar kadınları tek tek içeri almaya çalışsa da herkes indirimden faydalanmak adına birbirleriyle yarıştı. Rafların hızla boşaldığı kampanya ile stoklar kısa sürede tükenecek gibi görünüyor.

Serap Polat

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.