Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova’da yoğun sis etkili oldu

Yalova’da sabah saatlerinde etkili olan sis, kent merkezinde ve Yalova-Kocaeli karayolunda görüş mesafesini düşürdü. Trafik ekipleri, sürücüleri takip mesafelerini korumaları konusunda uyardı. Deniz ulaşımında ise herhangi bir aksama yaşanmadı

Haber Giriş Tarihi: 28.02.2024 12:06
Haber Güncellenme Tarihi: 28.02.2024 12:06
Kaynak: Hilal Baldemir
Yalova’da yoğun sis etkili oldu

Yalova’da hava sıcaklığının düşmesiyle birlikte dün sabah saatlerinde yoğun sis etkili oldu. Kent merkezinde ve Yalova-Kocaeli karayolunda görüş mesafesi 50 metreye kadar indi. Bu nedenle sürücüler trafikte ilerlemekte zorlandı. Karayolu, ana cadde ve ara yollarda görev yapan trafik ekipleri, sürücülere takip mesafelerini korumaları, hızlarını azaltmaları ve sis farlarını yakmaları yönünde uyarılarda bulundu.

yalova'da sis

Sis, kent merkezindeki sahil kesimi ile 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı, Cumhuriyet, Fatih, Cengiz Koçal ve İstanbul Caddelerini de kapladı. Sisli havada, kent manzarası adeta kayboldu. Bazı vatandaşlar, sisli havayı fotoğraflamak için cep telefonlarını kullandı.

Deniz ulaşımında ise sis nedeniyle herhangi bir kesinti yaşanmadı. Yalova-İstanbul arasındaki deniz otobüsü ve feribot seferleri, planlandığı şekilde devam etti.

Kaynak: Hilal Baldemir

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.