Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova’da Yaşam tüneli hayat kurtarıyor

Yalova Emniyet Müdürlüğü, sürücü ve yolculara trafik kurallarını öğretmek için bir uygulama gerçekleştirdi. Kocaeli-Yalova karayolu üzerinde bulunan yaşam tünelinde yapılan uygulamada, 131 sürücü ve 269 yolcuya trafik güvenliği ile ilgili eğitim videoları ve kamu spotları izletildi

Haber Giriş Tarihi: 07.01.2024 14:35
Haber Güncellenme Tarihi: 07.01.2024 14:35
Kaynak: Yalova Hayat
https://www.yalovahayat.com/
Yalova’da Yaşam tüneli hayat kurtarıyor

Yalova Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü 2024 yılının ilk ayında da yaşam tüneli uygulamasını sürdürüyor. Sürücü ve yolcularda trafik kurallarına uyma alışkanlığı kazandırarak, trafik kazalarını önlemek ve trafik güvenliğine katkı sağlamayı amaçlayan uygulamada, emniyet kemeri, kırmızı ışık, seyir halinde cep telefonu kullanımı, kask kullanımı, aşırı hız ve yorgun ve uykusuz araç kullanma gibi konularda bilgilendirme yapıldı. Sürücü ve yolcular ile yüz yüze iletişim kurularak, trafik kurallarının önemi vurgulandı. Uygulama kapsamında yaşam tüneline giren 131 sürücü ve 269 yolcuya trafikte yaşam kurtaran bilgileri veren eğitim videoları izletildi.
Yalova Emniyet Müdürlüğü, bu tür uygulamaların devam edeceğini ve trafik güvenliğinin sağlanması için her türlü tedbirin alınacağını belirtti. Trafik kurallarına uymayan sürücü ve yolculara ise gerekli yaptırımların uygulanacağını duyurdu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.