Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova'da uyuşturucu ve silah operasyonu

Yalova İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen operasyonlarda silah ve uyuşturucu ele geçirildi

Haber Giriş Tarihi: 20.10.2023 15:07
Haber Güncellenme Tarihi: 20.10.2023 15:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
Yalova'da uyuşturucu ve silah operasyonu

Yalova İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, suç örgütlerine yönelik yaptığı operasyonda aralarında kamu personelinin de bulunduğu 7 kişiyi gözaltına aldı. Yapılan aramalarda 5 adet ruhsatsız tabanca, 170 adet fişek, 1 kilo 39 gram esrar, 32 kilo 400 gram Hint keneviri, 27 adet uyuşturucu madde ve paketlemede kullanılan şeffaf poşet ele geçirildi.

Yalova Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde gerçekleştirilen operasyonda, Ü.B., E.İ., H.K., Ş.O., Y.B. ve H.İ. isimli şahısların kent dahilinde değişik tarihlerde kasten yaralama, tehdit, hakaret, kundaklamak suretiyle mala zarar verme olaylarına karıştıkları tespit edildi. Şahısların sosyal medya hesaplarından silahlı fotoğrafları ve videolarını paylaşarak tehdit ve baskı uyguladıkları ve çevrelerine korku oluşturdukları ayrıca İzmir'den getirdikleri ve dağ evinde muhafaza ettikleri uyuşturucu maddeleri kentte piyasaya sürecekleri duyumları üzerine operasyon düzenlendi.

Gözaltına alınan şahıslardan Ü.B., H.K., Ş.O. ve H.İ., adli kontrol şartı kararı uygulanarak serbest bırakıldı. E.İ., Y.B. ve F.A. isimli şahıslar ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yalova Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, "Halkımızın huzur ve güvenliğinin sağlanmasına yönelik suç ve suçlulara yönelik çalışmalarımız aralıksız ve kararlılıkla sürdürülecektir" denildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.