Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova’da uyuşturucu operasyonu

Yalova İl Emniyet Müdürlüğü, uyuşturucu madde suçlarına karışan şahısların tespiti ve yakalanmasına yönelik operasyon düzenledi. Operasyonda, 77 plakalı araçta bulunan 3 kişiden 7.76 gram esrar, 1.69 gram sentetik kannabinoid ve 1 adet hassas terazi ele geçirildi

Haber Giriş Tarihi: 20.12.2023 12:16
Haber Güncellenme Tarihi: 20.12.2023 12:16
Kaynak: Yalova Hayat
https://www.yalovahayat.com/
Yalova’da uyuşturucu operasyonu

Yalova İl Emniyet Müdürlüğü, uyuşturucu madde suçlarına karışan şahısların tespiti ve yakalanmasına yönelik operasyonel çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor. Bu kapsamda, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotim ekip görevlileri şüphe üzerine durdurdukları 77 plakalı araçta arama yaptı. Yapılan aramada, araçta bulunan O.D., B.K. ve H.C. isimli şahıslardan 7.76 gram esrar, 1.69 gram sentetik kannabinoid ve 1 adet hassas terazi ele geçirildi.

Gözaltına alınan O.D., B.K. ve H.C. isimli şüpheli şahıslar hakkında, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından, O.D. isimli şüpheli hakkında uyuşturucu madde ticareti yapmak, B.K. ve H.C. isimli şüpheliler hakkında kullanmak için uyuşturucu madde bulundurmak suçlarından işlemler gerçekleştirildi. Şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Yalova İl Emniyet Müdürlüğü, toplumun huzur ve güvenliğinin sağlanması, çocuk ve gençliğin sağlıklı geleceğine dair uyuşturucu madde suçlarının önlenmesine yönelik mücadelesini kararlılıkla sürdüreceğini bildirdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.