Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova’da uyuşturucu operasyonu

Yalova Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, il geneli ve geçiş güzergahlarında uyuşturucu madde nakli, sevkiyatı ve ticareti yapan şahıslara yönelik operasyon düzenledi. Operasyonda 7 şüpheli gözaltına alındı

Haber Giriş Tarihi: 06.11.2023 13:01
Haber Güncellenme Tarihi: 06.11.2023 13:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
Yalova’da uyuşturucu operasyonu

Yalova Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen operasyonda, sokak düzeyinde uyuşturucu madde ticareti yaptıkları ya da yaptırdıkları belirlenen M.D., S.Ç. ve F.A. isimli şüphelilerin ikametlerinde arama yapıldı. Aramalarda, elektrik süpürgesinin içerisine zulalanmış halde 57.05 gram metamfetamin ve 93.96 gram skunk maddesi ele geçirildi. Ayrıca, uyuşturucu madde ticareti yaptıkları tespit edilen E.Y., O.Y., H.D. ve H.Ö. isimli şüpheliler de yakalandı. Gözaltına alınan şüphelilerin emniyetteki işlemleri devam ediyor. Şüphelilerin, uyuşturucu madde ticareti yapmak suçu kapsamında adliyeye sevk edilecekleri öğrenildi.

Yalova Emniyet Müdürlüğü, halkın huzur ve güvenliğinin sağlanmasına yönelik başta uyuşturucu madde suçları olmak üzere suç ve suçlulara yönelik çalışmaların aralıksız ve kararlılıkla sürdürüleceğini bildirdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.