Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova'da uyuşturucu operasyonu

Yalova İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen operasyonda, önemli miktarda uyuşturucu madde ele geçirildi ve 4 şüpheli gözaltına alındı

Haber Giriş Tarihi: 04.10.2023 13:59
Haber Güncellenme Tarihi: 04.10.2023 13:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
Yalova'da uyuşturucu operasyonu

Yalova polisi uyuşturucu ile olan mücadelesine ara vermeden devam ediyor. Bu çerçevede Yalova Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda, ikametgâhlarında yüklü miktarda uyuşturucu madde bulundurdukları ve sokak düzeyinde sokak satıcılarına ulaştırarak Yalova içerisinde uyuşturucu madde ticareti yaptıkları tespit edilen B.U. ve B.D. isimli şüpheli şahısların ikametgâh adreslerine anlık şok operasyon düzenlendi. Narkotim ekiplerince koçbaşı kullanılarak girilen ikametgâhta B.U. ve B.D. isimli şüpheli şahıslar yakalanarak etkisiz hale getirildi. Şüphelilerin ikametgâhında yapılan aramalarda; 408,28 gram metamfetamin maddesi ele geçirildi.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından uyuşturucu madde ticareti yapmak suçu kapsamında genişletilerek sürdürülen soruşturma kapsamında birbirleriyle bağlantılı ve müşterek hareket ettikleri değerlendirilen H.B.K. ve O.Ö. isimli şüpheli şahısların ikametgâh adreslerine düzenlenen operasyon ile yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelilerin ikametgâhlarında yapılan aramalarda ise 1 kilo 40 gram skunk maddesi, 1 adet tabanca, 6 adet tabanca mermisi ele geçirildi.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından uyuşturucu madde ticareti yapmak ve 6136 Sayılı Ateşli Silahlar ve Bıçaklar Hakkındaki Kanuna Muhalefet suçları kapsamında yürütülen soruşturma neticesinde yakalanarak gözaltına alınan B.U., B.D., H.B.K. ve O.Ö. isimli şüpheli şahıslar sevk edildikleri adli makamlarca B.U. ve B.D. tutuklanarak cezaevine gönderilmiş, H.B.K. ve O.Ö. hakkında adli kontrol şartı tedbir kararı uygulanmasına karar verildi.

Yalova İl Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, "Halkımızın huzur ve güvenliğinin sağlanmasına yönelik başta uyuşturucu madde suçları olmak üzere suç ve suçlulara yönelik çalışmalarımız aralıksız ve kararlılıkla sürdürülecektir” ifadelerine yer verildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.