Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova'da uyuşturucu operasyonu! 6 kilogram bonzai ele geçirildi

Yalova Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotim ekipleri tarafından uyuşturucu madde suçlarına karışan şahısların tespiti ve yakalanmasına yönelik operasyonlar aralıksız olarak sürdürülüyor

Haber Giriş Tarihi: 30.05.2024 11:16
Haber Güncellenme Tarihi: 30.05.2024 11:16
Kaynak: Yalova Hayat
https://www.yalovahayat.com/
Yalova'da uyuşturucu operasyonu! 6 kilogram bonzai ele geçirildi

28 Mayıs 2024 tarihinde, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan riskli bölge dar alan narko sokak çalışmaları neticesinde, S.U. ve K.E. isimli şahısların sokak düzeyinde uyuşturucu madde ticareti yaptıkları tespit edildi. Bu tespit üzerine, Narkotim ekipleri tarafından anlık şok baskın şeklinde bir operasyon başlatıldı. Şüpheliler, kaçmalarına fırsat verilmeden eş zamanlı olarak takip edilerek yakalandı ve etkisiz hale getirildi. Yakalanan şüphelilerin olay anında yapılan kaba üst aramalarında şüpheli maddeler ele geçirilerek gözaltına alındılar.

Adli makamlardan alınan arama kararı ile narkotik maddeler arama köpeği Zeytin eşliğinde gerçekleştirilen üst ve ikametgâh aramalarında ise 6 kilogram sentetik kannabinoid (bonzai) maddesi, 1 adet uzun namlulu tüfek, 10 adet av tüfeği fişeği, 1 adet tabanca, 17 adet tabanca fişeği ele geçirildi.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından yürütülen soruşturma kapsamında, S.U. ve K.E. isimli şüpheliler, işlemlerinin tamamlanmasının ardından sevk edildikleri adli makamlarca tutuklandı. Yalova İl Emniyet Müdürlüğü, toplumun huzur ve güvenliğini sağlamak, çocuk ve gençlerin sağlıklı geleceğini korumak amacıyla uyuşturucu madde suçlarının önlenmesine yönelik mücadelesini kararlılıkla sürdüreceğini belirtti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.