Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova’da uyuşturucu operasyonu: 450 gram skunk ve 51 fişek ele geçirildi

Yalova İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü yaptığı operasyonda, sokak düzeyinde uyuşturucu madde ticareti yapan şüphelileri yakaladı. Operasyonda, 450 gram skunk maddesi, 51 adet fişek ve 1 adet şarjör ele geçirildi

Haber Giriş Tarihi: 10.01.2024 13:25
Haber Güncellenme Tarihi: 10.01.2024 13:25
Kaynak: Yalova Hayat
https://www.yalovahayat.com/
Yalova’da uyuşturucu operasyonu:  450 gram skunk ve 51 fişek ele geçirildi

Yalova İl Emniyet Müdürlüğü, uyuşturucu madde suçlarına karışan şahısların tespiti ile yakalanmasına yönelik operasyonel çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor. Bu kapsamda, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotim ekip görevlileri, alanda yaptıkları istihbarı çalışmalar neticesinde, yüklü miktarda uyuşturucu madde getirileceği ve sokak düzeyinde uyuşturucu madde ticareti yapılacağı bilgisine ulaştı. Bilgiyi hızla değerlendiren ekip görevlileri, operasyon düzenledi. Narkotik maddeler arama köpeği Zeytin’in de katıldığı operasyonda, detaylı arama yapıldı. Aramada, 450 gram skunk maddesi, 51 adet fişek ve 1 adet şarjör ele geçirildi.

Operasyonda yakalanan şüpheliler, Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak ve 6136 Sayılı Ateşli Silahlar ve Bıçaklar Hakkındaki Kanuna Muhalefet Suçlarından yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alındı. Şüphelilerin emniyetteki işlemlerinin devam ettiği bildirildi.

Yalova İl Emniyet Müdürlüğü, toplumun huzur ve güvenliğinin sağlanması, çocuk ve gençliğin sağlıklı geleceğine dair uyuşturucu madde suçlarının önlenmesine yönelik mücadelesini kararlılıkla sürdüreceğini bildirdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.