Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova’da uyum süreci eğitimleri başladı

Yalova’da okul öncesi, ilkokul 1 ve lise 9’uncu sınıflar için hazırlanan okula uyum programı kapsamında okullarda ilk ders zili çaldı. Yalova Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Akmeşe, Hüseyin Alkaş İlkokulu’nu ziyaret ederek, okulla ilk kez tanışan 1’inci sınıf öğrencileri ile bir araya geldi

Haber Giriş Tarihi: 04.09.2023 15:05
Haber Güncellenme Tarihi: 04.09.2023 15:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
Yalova’da uyum süreci eğitimleri başladı

 Yalova İl Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Akmeşe, henüz ilk defa okula gelmiş olan ve heyecanları yüzlerine yansıyan çocukları yalnız bırakmayarak okulları ziyaret etti. Sınıf sınıf gezerek tek tek çocuklarla tanışan Akmeşe yanında getirdiği hediyeleri 1.Sınıf öğrencilerine dağıtarak mutluluklarını paylaştı.  

Aynı zamanda öğretmenler ve okul müdürleri ile de bir araya gelen Yalova İl Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Akmeşe, gittiği okullarda toplantı düzenleyerek 2023-2024 eğitim öğretim dönemi hakkında istişarelerde bulundu ve gezdiği okullar hakkında bilgi topladı. Akmeşe İlk olarak Yalova Hüseyin Alkaş İlkokulu'nu ziyaret ederek yaptığı açıklamada '' Okula hoşgeldin hediyeleri ile çocuklarımıza okulu sevdirebilmek adına güzel bir başlangıç yaptık. Yeni eğitim öğretim döneminin tüm çocuklarımıza ve öğretmenlerimize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum, tüm çocuklarımıza ilk adımını bugün attıkları eğitim öğretim hayatında başarılar diliyorum.'' diye belirtti.

Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.