Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova’da Umre ödüllü bilgi yarışması düzenleniyor

Yalova Müftülüğü Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından, gençlerin milli ve manevi değerler ekseninde yetişmesine katkı sağlamak amacıyla lise ve üniversite öğrencilerine yönelik ‘Gençlik Bilgi Yarışması’ düzenlendiği duyuruldu

Haber Giriş Tarihi: 05.01.2024 16:06
Haber Güncellenme Tarihi: 05.01.2024 16:06
Kaynak: Yalova Hayat
https://www.yalovahayat.com/
Yalova’da Umre ödüllü bilgi yarışması düzenleniyor

Yarışmada dereceye giren öğrenciler, umre ziyareti yapma fırsatı kazanacak. Yarışma, 9 Mart 2024 Cumartesi günü ülke genelinde gerçekleştirilecek. Başvurular yarisma.diyanet.gov.tr adresinden yapılacak olup yarışmaya ilişkin tüm duyurulara bu site üzerinden ulaşılabilecek. Başvurular, 1 Mart 2024 tarihinde saat 23.59’da sona erecek.

Yarışmacılar, Diyanet İşleri Başkanlığı yayınlarından “Dinim İslâm Temel Bilgiler” ve “Mukaddes Miras Kudüs” isimli eserlerden sorumlu olacak. Yarışma, çoktan seçmeli sorulardan oluşacak. Yarışmada, lise ve üniversite öğrencileri kendi kategorilerinde yarışacak.

Dereceye giren öğrenciler umre ziyareti yapacak

Yarışmada, her kategoride ilk 3’e giren öğrenciler, umre ziyareti yapma fırsatı kazanacak. Ayrıca, her kategoride ilk 10’a giren öğrencilere çeşitli hediyeler verilecek. Yarışma sonuçları, yarisma.diyanet.gov.tr adresinden duyurulacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.