Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova’da TUFAG’ın yeni tesisi hızla yükseliyor

Yalova Turizm Folklor Araştırma Geliştirme Gençlik ve Spor Kulübü Derneği’nin (TUFAG), çalışma salonu ve idari binadan oluşan yeni hizmet binası hızla yükseliyor

Haber Giriş Tarihi: 06.10.2023 12:05
Haber Güncellenme Tarihi: 06.10.2023 12:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
Yalova’da TUFAG’ın yeni tesisi hızla yükseliyor

TUFAG’ın Safranyolu Karatepe Cami yanında bulunan yeni tesisinin inşaatı hız kesmeden devam ediyor. Ağustos ayında başlayan inşaat çalışmalarında, 800 metrekare kapalı alan ve 1000 metrekare yeşil alan üzerine kurulan tesisin çalışma salonu büyük oranda tamamlandı. İdari bina çalışmaları da hızla devam ediyor.

TUFAG Başkanı Aydın Altıparmak, yeni tesisin kendilerine ait bir yer olması nedeniyle çok önemli olduğunu söyledi. Altıparmak, “Yeni tesisimizde yönetim kurulu odası, idari işler odası, 100 kişilik lokal ve kafeteryası, soyunma odaları, müzik odası, kostüm odaları ve 350 metrekare salonumuz olacak. Burada folklor çalışmalarımızın yanı sıra sosyal ve kültürel faaliyetlerimizi de yürüteceğiz” dedi.

Altıparmak, yeni tesisin inşaatını en kısa sürede tamamlamak ve çalışmalara burada devam etmek istediklerini belirtti. Altıparmak, “Yeni tesisimizin hem derneğimize hem de Yalova’ya hayırlı olmasını diliyorum. Bu projede emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Başladığımız işi bitiririz” diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.