Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova’da TOKİ Konutlarının temelini Bakan Özhaseki atacak

Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk, aralarında Bağlarbaşı Mahallesi’nde TOKİ tarafından yapılacak konutların temel atma töreninin de bulunduğu bir dizi açılış için Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki’yi davet ettiklerini söyledi

Haber Giriş Tarihi: 29.02.2024 11:26
Haber Güncellenme Tarihi: 29.02.2024 11:26
Kaynak: Yalova Hayat
https://www.yalovahayat.com/
Yalova’da TOKİ Konutlarının temelini Bakan Özhaseki atacak

Yalova, çok önemli bir dizi açılış ve temel atma töreni programının uygun olması durumunda önemli bir konuğu ağırlayacak. Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk, aralarında Yalova açısından hayati önemi olan Bağlarbaşı Mahallesi’nde TOKİ tarafından yapılacak konutların temel atma töreninin de bulunduğu bir dizi açılış için Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki’yi Yalova’ya davet ettiklerini dile getirdi.
Yalova’ya olan yakınlığı ile de bilinen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki’nin Yalova’ya gelerek bu törenlere katılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Konuyla ilgili açıklama yapan ve Bakan Özhaseki’yi Yalova’da ağırlamaktan büyük bir mutluluk ve gurur duyacaklarını dile getiren Tutuk, “Bağlarbaşı Kentsel Dönüşümü Projesi için Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Mehmet Özhaseki’yi davet ettik. Kazımiye konutlarında 301 dairenin iskanını verdik. Anahtar teslimi olacak. Millet Bahçesi’nin açılışını da yine aynı anda gerçekleştireceğiz. Bağlarbaşı Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında ilk temel atma törenini gerçekleştireceğiz. Bakanımızı davet ettik. Cevap bekliyoruz” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.