Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova’da terörle mücadeleye esnaflardan tam destek

Yalova Emniyet Müdürlüğü, terör örgütlerinin eleman temin etmelerinin engellenmesi, örgüt mensuplarının teslim olmalarının sağlanması, terörizm ve terör örgütleri konusunda toplumda farkındalık oluşturulması, şiddete varan aşırılıkların önlenmesi amacıyla çeşitli bilinçlendirme faaliyetleri yürütüyor

Haber Giriş Tarihi: 12.01.2024 00:12
Haber Güncellenme Tarihi: 12.01.2024 00:12
Kaynak: Murat Can Aytemur
Yalova’da terörle mücadeleye esnaflardan tam destek

Bu kapsamda, 50 esnaf ziyaret edilerek terörle mücadelede halk desteğinin önemi anlatıldı. Yalova Emniyet Müdürlüğü, Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü, Bilgilendirme ve Önleme Faaliyetleri Büro Amirliği (BÖF), terör örgütlerinin zararlı faaliyetlerine karşı koruma amacıyla “Bilgilendirme Faaliyetleri”, “Sosyal Faaliyetler” ve “Ailelerle Yürütülen Çalışmalar” olmak üzere üç ana başlıkta çalışmalarını sürdürüyor.

Bu çalışmalar kapsamında, Terörü Hep Birlikte Durdurabiliriz Projesi hayata geçirildi. Proje ile Yalova genelinde bulunan 50 esnaf ziyaret edilerek terör örgütleri konusunda toplumda farkındalık oluşturulması, terörle mücadelede halk desteğinin önemi gibi konularda vatandaşlar bilgilendirildi. Toplamda 120 kişiye ulaşılan proje kapsamında esnaflara çeşitli hediyeler de verildi.

Yalova Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü Bilgilendirme ve Önleme Faaliyetleri Büro Amirliği, ayrıca terör örgütlerinin zararlı faaliyetlerine karşı koruma amacıyla stant, konferans, sosyal ve kültürel etkinlikler de aralıksız devam ettiriyor. Bu etkinliklerde, özellikle gençler ve aileler hedef alınarak, terör örgütlerinin tuzağına düşmemeleri için dikkat etmeleri gerekenler konusunda bilgiler veriliyor.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.