Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova’da suç ve suçlulara geçit yok!

Asayiş Şube Müdürlüğü Motosikletli Polis Timleri, 26 Haziran ile 4 Temmuz 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilen çalışmalarda toplam 9 adet ruhsatsız tabanca ve 83 adet fişek ele geçirdi. Şüpheli şahıslar hakkında gerekli adli ve idari işlemler başlatıldı.

Haber Giriş Tarihi: 07.07.2024 16:00
Haber Güncellenme Tarihi: 07.07.2024 16:00
Kaynak: Serap Polat
https://www.yalovahayat.com/
Yalova’da suç ve suçlulara geçit yok!

Yalova İl Emniyet Müdürlüğü toplumun huzur ve güvenliğinin sağlanması, meydanagelebilecek yaralanmalar ve maddi zararların önlenmesine yönelik mücadelesini kararlılıkla sürdürüyor. Bun kapsamda Yalova Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Yalova İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı birimler tarafından suçun önlenmesi, suça karışan şahısların tespiti ve suç eşyalarının ele geçirilmesine yönelik yapılan sabit uygulamalar ve önleyici devriye faaliyetleri yoğunlaştırıldı.

4 tabanca 66 fişek yakalandı

Çalışmalar kapsamında 26 Haziran Çarşamba günü Asayiş Şube Müdürlüğü Motosikletli Polis Timleri tarafından durumundan şüphelenilerek durdurulan ‘16’ plaka sayılı araç içerisinde bulunan B.D. isimli şahıstan 1 adet XD-9 ibareli ruhsatsız tabanca ve bu tabancaya ait 16 adet fişek ele geçirildi. Perşembe günü ise Asayiş Şube Müdürlüğü görevlilerince durumundan şüphelenilerek durdurulan A.T. isimli şahsın üzerinde yapılan kontroller sonucunda 1 adet ZORAKİ marka kurusıkı tabanca ele geçirildi. Aynı gün durumundan şüphelenilerek durdurulan ‘35’ plaka sayılı araç içerisinde bulunan R.B. isimli şahıstan 1 adet GMNH OBERNDOF-N ibareli ruhsatsız tabanca ve bu tabancaya ait 40 adet fişek ele geçirildi. Yine durumundan şüphelenilerek durdurulan ‘34’ plaka sayılı araç içerisinde bulunan F.E.Y. isimli şahıstan 1 adet MBGTWS ibareli ruhsatsız tabanca ve bu tabancaya ait 10 adet fişek ele geçirildi.

 

Aranan şahıs Çiftlikköy’de yakalandı

28 Haziran Cuma günü ise Asayiş Şube Müdürlüğü Motosikletli Polis Timleri görevlileri tarafından durumundan şüphelenilerek durdurulan ‘16’ plaka sayılı araç içerisinde bulunan D.T. isimli şahıstan 1 adet ZORAKİ marka kurusıkı tabanca ele geçirildi. Aynı gün Çiftlikköy İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerince yapılan çalışmalarda Adli Merciler tarafından aranma kaydı bulunan A.G. isimli şahıs yakalandı. Şahsın üzerinde yapılan kontrollerde 1 adet Smith Wesson marka ruhsatsız tabanca ve bu tabancaya ait 3 adet fişek ele geçirildi.

Çınarcık’ta da ruhsatsız tabanca ve fişek yakalandı

4 Temmuz Perşembe günü Çınarcık İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerinin durumundan şüphelenerek durdurduğu S.S. isimli şahsın üzerinde yapılan kontrollerde 1 adet COBRA Magnum ibareli ruhsatsız tabanca ele geçirildi. Yine aynı gün Çınarcık İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerince yapılan çalışmalarda, durumundan şüphelenilerek durdurulan Ö.S. isimli şahsın yapılan kontrollerinde 1 adet üzerinde herhangi bir ibare bulunmayan ruhsatsız tabanca ve bu tabancaya ait 14 adet fişek ele geçirildi. Aynı gün Asayiş Şube Müdürlüğü görevlilerinin durumundan şüphelenerek durdurduğu A.T. isimli şahsın yapılan kontrollerinde ise 1 adet ZORAKİ marka kurusıkı tabanca ele geçirildi. 26 Haziran 4 Temmuz 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilen çalışmalarda toplam 9 adet ruhsatsız tabanca ve 83 adet fişek ele geçirilerek, şüpheli şahıslar hakkında gerekli adli ve idari işlemler başlatıldı.

Serap Polat

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.