Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova'da sokak satıcılarına yılbaşı önce operasyon

Yalova İl Emniyet Müdürlüğü, yılbaşı öncesi sokak satıcılarına yönelik operasyon düzenledi. Operasyonda 5 şüpheli gözaltına alındı, çok miktarda uyuşturucu madde ve silah ele geçirildi

Haber Giriş Tarihi: 29.12.2023 12:04
Haber Güncellenme Tarihi: 29.12.2023 12:04
Kaynak: Yalova Hayat
https://www.yalovahayat.com/
Yalova'da sokak satıcılarına yılbaşı önce operasyon

Yalova İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, yılbaşı güvenlik önlem ve tedbirleri kapsamında, halkın huzur ve güvenliğine yönelik suç ve suçlu ile mücadele çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda, sokak düzeyinde torbacı tabir edilen sokak satıcılarının yılbaşı öncesi çevre illerden temin ettikleri uyuşturucu maddeleri yılbaşı gecesi piyasaya süreceklerine dair bilgiler ivedilikle değerlendirmeye alındı.

Yapılan çalışmalar sonucunda, V.T.E., A.T., A.E.K., B.D. ve U.Y.B. isimli şüphelilerin uyuşturucu madde ticareti yaptığına dair bilgilerin doğruluğu tespit edildi. Adli makamlardan alınan arama kararları gereğince şüphelilerin yakalanmasına yönelik eş zamanlı operasyonlar düzenlendi. Adı geçen şüpheli şahıslar, narkotik ekipleri tarafından yakalanarak etkisiz hale getirildi. Narkotik maddeler arama köpeği Zeytin eşliğinde gerçekleştirilen ikametgâh ve üzerlerinde gerçekleştirilen aramalarda, toplamda 517.35 gram skunk maddesi, 10 adet ecstasy maddesi, 3 adet sentetik ecza maddesi, 0.60 gram sentetik kannabinoid maddesi, 2 adet hassas terazi, 2 adet uyuşturucu madde öğütücüsü, 1 adet tabanca, 8 adet tabanca fişeği, 1 adet kuru sıkı tabanca ele geçirildi.

Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak Suçu ve 6136 Sayılı Ateşli Silahlar ve Bıçaklar Hakkındaki Kanunu Muhalefet Suçu ile ilgili olarak; 5 sokak satıcısı, narkotik suçlarla mücadele şube müdürlüğü tarafından yürütülen soruşturma kapsamında işlemlerinin tamamlanması ile adli makamlara sevk edildiler.

Yalova İl Emniyet Müdürlüğü, toplumun huzur ve güvenliğinin sağlanması, çocuk ve gençliğin sağlıklı geleceğine dair uyuşturucu madde suçlarının önlenmesine yönelik mücadelesini kararlılıkla sürdüreceğini bildirdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.