Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova’da şok eden hırsızlık meselesi!

Yalova’da yaşanan ilginç hırsızlık olayı duyanları şaşırtıyor. Bir yıl içinde 5 kez hırsızların hedefi olan yazılımcı Ersin Acar hırsızların hedefi olmaktan kurtulamıyor. Ersin Acar’ın evi, arazisi, inşaatı ve karavanından 1 yıl içinde toplam değeri 250 bin lirayı aşkın malzeme çalındı.

Haber Giriş Tarihi: 02.12.2023 10:34
Haber Güncellenme Tarihi: 02.12.2023 10:34
Kaynak: Hilal Baldemir
Yalova’da şok eden hırsızlık meselesi!

Yalova’da yaşayan yazılımcı Ersin Acar ilginç bir hırsızlık vakasıyla karşı karşıya kaldı. Acar’ın evinden, arazisinden, inşaatından ve karavanından 250 bin TL değerinde malzeme çalındı. Bir yıl içinde 5 kez hırsızların hedefi olan Acar maruz kaldığı hırsızlık olayları için, “Arkadaş basit şekilde kendi evine girer gibi giriyor.” ifadelerini kullandı.

Ersin Acar, olaya ilişkin gazetecilere verdiği röportajda, son olayda bahçe kapısını açıp içeri giren iki hırsızın, “1234” gibi basit bir şifresi olan apartman kapısını açarak rahatlıkla içeri girdiğini söyledi.

Hırsızların yaklaşık 4 saat içerisinde birkaç kez git-gel yaparak depoda bulunan yaklaşık değeri 50 bin lira olan dalgıç ve marangoz malzemelerini çaldığını belirten Acar, şöyle konuştu:

“5 kez hırsızlıkla karşı karşıya geldim. En son yaşadığımız çok ilginçti. Diğerlerinde kamera görüntüsü yoktu ama burada gördüğümüz kadarıyla artık hırsızlar çok rahat bir biçimde ve işini profesyonel yapıyorlar. Bizim apartmanımızdan yaşayanlardan daha rahat şekilde apartmana girip rahat bir şekilde teşhis yapıp sonrasında hırsızlığı gerçekleştirebiliyorlar, onu öğrendik. Güvenlik kamerasındaki videolarda bunu gayet açıkça görüyoruz. Arkadaş basit şekilde kendi evine girer gibi giriyor. Bir kapıyı açıyorlar, sonra apartman içinde geziyorlar. Sonra alt kata iniyorlar. Hiçbir tedirginlik yok. Depoya iniyorlar, yine kilitli kapıyı açıyorlar ve malzemeleri alıyorlar. Dışarda arabası mı var, arkadaşı mı var, çaldıklarını veriyorlar sonra tekrar geliyorlar içeriye. Aynı şekilde saat 01.00’den 05.00’e kadar sürüyor.”

Yapılan 5 hırsızlıkta toplam zararının 250 bin TL’den fazla olduğunu belirten Acar, son olayı da polise bildirdiğini ifade ederek, hırsızların bulunarak gerekli cezayı almaları için elinden geleni yapacağını söyledi.

Hilal Baldemir

Kaynak: Hilal Baldemir

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.